Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Defqon.1 heeft laten weten dat deze week helemaal in het teken van Phuture Noize staat, met de release van zijn anthem als hoogtepunt. Het festival zet hem dit jaar ook nog op een andere manier in de spotlight.

LEES OOK: KELTEK komt met release van zijn Defqon.1 anthem

Vorige week was KELTEK aan de beurt om zijn aandeel uit het Defqon.1 anthem te releasen als solo-track. Phuture Noize is zoals bekend de maker van het eerste gedeelte van het nummer en nu heeft hij op zijn socials laten weten dat het tijd is om zijn stuk afzonderlijk te lanceren. “My extended version of the Defqon.1 anthem is dropping this week.” De DJ krijgt op de openingsdag van het festival ook nog een speciale rol tijdens The Gathering.

De hardstyle producer krijgt namelijk een plek in ‘The Spotlight’ dit jaar en dit betekent dat er een hele show met vuurwerk, lasers en visuals om hem heen wordt gebouwd. Hij sluit hier vrijdag de BLUE mee af en er is nog één andere artiest die een plek in de schijnwerpers heeft verdiend. Dr. Peacock geeft namelijk ook zo’n speciaal optreden, maar hij doet dit in de BLACK.

Na KELTEK, is het nu tijd voor Phuture Noize zijn Defqon.1 anthem

Phuture Noize brengt zijn Defqon.1 anthem later deze week als solo-track uit – na hem is de derde maker van het gezamenlijke nummer aan de beurt en dat is natuurlijk niemand minder dan Sefa. Ga naar de Facebook-pagina van Defqon.1 om deze releases in de gaten te houden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

my extended version of the defqon.1 anthem is dropping this week. #defqon #newshit

Een bericht gedeeld door phuture noize. (@phuturenoize) op

Omslagfoto via Instagram-pagina steltphotos

Reacties

  • Bjorn 07 mei 2019 - 18:30

    Phuture noize is overduidelijk geen raw hardstyle producer meer

    Quote

Reageren