Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Tijdens Defqon.1 Festival 2019 zijn er heel veel telefoons gestolen, dat was inmiddels wel algemeen bekend. Vandaag is er echter door de politie bekendgemaakt dat het hierbij ging om een ware Colombiaanse bende, en dat er in totaal 112 (!) telefoons uit de handen en zakken van bezoekers zijn gestolen.

Welgeteld 7 Colombianen vertrokken op 28, 29 en 30 juni naar Biddinghuizen met de intentie om bezoekers van hun telefoons te beroven. De Colombiaanse bende werd hier gelukkig meteen opgepakt met een groot aantal van 112 telefoons. Dit meldde onder andere De Stentor:

“De politie gaat er van uit dat de benadeelden geen aangifte hebben gedaan omdat ze niet op de hoogte zijn van de aanhouding van de dieven en het terugvinden van hun buit. Mensen die tijdens het festival hun telefoon zijn kwijtgeraakt kunnen contact opnemen met de politie. Het is daarbij wel zaak om enige technische gegevens van het toestel voorhanden te hebben.”

“We zijn op zoek naar 75 eigenaren van telefoons die zich nog niet gemeld hebben”

Ben jij nou ook één van de ongelukkigen geweest, en heb je jouw telefoon nog niet teruggekregen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en geef je imeinummer door, er zijn nog 75 telefoons die terug moeten naar hun eigenaren!

Reageren