Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Toen Project One november vorig jaar aankondigde met een nieuwe EP te komen, waren onze harten harder aan het kloppen. De naam van hun EP – “EP1” – deed al vermoeden dat er een vervolg zou komen. Dat vermoeden werd zojuist bevestigd met het bericht van de organisatoren van Midnight Mafia, een event in Australië. Niet alleen werd een nieuwe EP aangekondigd, ook werd verklapt dat de twee legendes met een nieuwe live-act komen.

LEES OOK: “De Terugkeer Van Project One Smaakt Naar Meer”

Terugkeer naar ‘Straya’

Headhunterz en Wildstylez, de heren van Project One, gaan weer down under. Ze stonden al een keer eerder in Sydney, ditmaal zijn ze toegevoegd aan de line-up van Midnight Mafia op 5 mei. Mocht je wel zin hebben in een reisje naar Australië om deze heren te zien, dan zijn tickets hier verkrijgbaar.

EP 2?

Op EP 1 waren er vier gloednieuwe tracks aan de luisteraars gepresenteerd. Voor iedereen die dus veel van de Qlimax-set van Project One had genoten, kon thuis genieten van ‘Luminosity’, ‘One Without A Second’, ‘It’s An Edit’ en de Sound Rush remix van ‘Project 1’. Het is nu afwachten of we deze keer getrakteerd worden op een langere tracklist of niet.

Foto: Livetracklist.com

Reageren