Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

De Psyko Punkz lijken terug van weggeweest, want ze komen de laatste tijd weer met een hoop nieuw materiaal. Zo kwamen ze onlangs met de tracks ‘Born As A Rebel’ en ‘Strike Again (Psyko Punkz Remix)’. Nu komen daar twee nieuwe tracks bij. Gisteren hield het duo namelijk een livestream op Facebook waarin ze de 2016 edit van hun track ‘After MF’ lieten horen.

De track is in een nieuw jasje gestoken, waarbij de herkenbare melodie intact is gebleven. Maar dat is niet het enige, want ze lieten ook een remix van ‘Psyko Foundation’ horen die gemaakt is door niemand minder dan Tha Playah. Hij draaide deze track voor het eerst tijdens Thrillogy 2014, dus de track is eigenlijk al wat ouder. Maar omdat de track nooit een release heeft gekregen besloten Psyko Punkz om dat maar eens te doen.

Komende maandag zullen de previews van beide tracks online komen en naar alle waarschijnlijk zullen de tracks een paar dagen later al uitkomen. Nog heel even geduld dus. Beide tracks kun je hieronder al deels beluisteren in de livestream van gisteren.

Reageren