Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Na een jaar lang gedomineerd te hebben in de scene, zal dan eindelijk het grote masterplan worden onthuld. De release van het nieuwe Public Enemies album staat voor de deur en dus is het nog even wachten tot het album Original Sinners uit zal worden gebracht. Deze is vanaf nu te pre-orderen en in plaats van een ‘ouderwetse’ cd, krijg je er iets vrij speciaals voor…

In één jaar tijd heeft de act Public Enemies feesten bezocht over de hele wereld. Het begon allemaal op Q-BASE 2016, maar hierna volgden nog vele optredens. Denk aan Defqon.1, Reverze en Qapital waar de heren hun energieke raw hardstyle door de speakers knalden. Bekend om hun gemaskerde outfit en gigantische vlag die bij elk optreden over de hoofden uit het publiek heen gaat, is het eerste grote wapenfeit van de act bijna een feit. Vlak na Supremacy – waar ook zij weer live op de programmering staan – is het album officiëel verkrijgbaar.

We are the Public Enemies; we are the Original Sinners!

Op dinsdag 3 oktober is de productie van de live-act van Digital Punk en Hard Driver verkrijgbaar, maar de vroege vogels onder ons zullen op bijzondere wijze beloond worden. Het Origianl Sinners album is namelijk bij een pre-order verkrijgbaar als een échte Public Enemies USB-stick. Klik hier om het album te bestellen.

Omslagfoto via boekingskantoor Make You Dance

Reageren