Michael Diks
Door Michael Diks

Het recent uitgebrachte ‘Pursuit Of Thunder’-album van Phuture Noize was een van de meest geanticipeerde albums van 2017. Het werd met veel enthousiasme ontvangen en het lijkt er op dat Phuture Noize met dit album eindelijk zijn door velen toegedichte status van groot talent waarmaakt. Dat Phuture Noize pas net echt los is, onderstreepte hij vandaag met een mysterieuze post op Facebook.

phuture noize pursuit of thunder facebook post album new tracks nieuw album

Aftershock

De statusupdate op Facebook die vandaag verscheen werd begeleid met een veelzeggende tekst: “What if “Pursuit of Thunder” wasn’t the end of the story?..”, gevolgd door de hashtag #theaftershock. Dat Phuture Noize niet stil heeft gezeten sinds de release van het ‘Pursuit Of Thunder’-album was al wel duidelijk. Eerder gaf hij in een column op Hard News al uitleg over het proces rond het album. Verder vertelde hij al dat de tracks voor het album ruim voor de release afgerond waren en sindsdien zijn er al meerdere nieuwe tracks en collabs verschenen zoals een remix voor Donkey Rollers, een tweede collab met B-Front en natuurlijk de nieuwe track “The Aftershock” die regelmatig in zijn sets opduikt. Meer nieuw materiaal zal dan ook snel te verwachten zijn.

phuture noize pursuit of thunder qapital album

Pursuit Of Thunder

‘Pursuit Of Thunder’ was het derde album van Phuture Noize, maar het eerste wat werd uitgebracht sinds Phuture Noize als solo act verder ging. De eerdere albums “Music Rules The Noize” en “Phuture Propaganda” verschenen respectievelijk in 2013 en 2015. De populariteit van de act groeide gestaag sinds de splitsing en met de track “The Paradox” die samen met B-Front werd gemaakt werd een flinke hit gescoord. De release van ‘Pursuit Of Thunder’ – een album met enkel solo-tracks – droeg alleen maar bij aan zijn populariteit. Met de post die hij vandaag plaatste op Facebook is de geruchtenmolen alweer langzaamaan op gang gekomen en er wordt volop gespeculeerd of Phuture Noize hint op een nieuw album. Wat er precies zal volgen is voorlopig nog giswerk, echter wordt er vol verwachting uitgekeken naar wat deze revelatie nog meer zal brengen in de komende tijd.

Foto’s: QAPITAL

Reageren