Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

De eindbaas van alle festivals keert terug om het festival seizoen in stijl af te sluiten. Op 9 september transformeert Weeze’s verlaten luchtmachtbasis in de ultieme 14-uur durende rave. Met rauwe bunkers, hangars en een terrein zonder limieten is dit de plek waar ravers uitgroeien tot Die Hards: Q-BASE.

De kaartverkoop gaat op 27 mei van start om 13:00 op Q-dance.com. Bekijk nu alvast de Q-BASE 2017 trailer.

Zoals ervaren Die Hards weten, begint de magie van Q-BASE pas écht wanneer de avond valt. Het rauwe karakter van het terrein komt tot leven, terwijl het volume bij elke beat omhoog gaat. Tijdens deze overgang wordt de rave pas echt het domein van de nacht, een nacht die je nog lang bijblijft.

Elk jaar staat Q-BASE garant voor de stevigste geluiden binnen de hardere stijlen. Ga los op de grootste namen van het moment bij de Hangar, Warehouse en Mainstage, of ontdek Q-BASE’s ruigste kant bij ‘PRSPCT’ en ‘Bunker Kom Je Niet’. Tevens staan maar liefst vier nieuwe hostingpartners dit jaar klaar om hun stempel te drukken. Van ’25 Years of The Viper’ en ‘Nightbreed: Running With Wolves’ tot aan de progressieve sounds van ‘Gearbox Digital’ En Parookaville, voor elke raver is er dag en nacht wat wils. Om het af te maken cureert Q-dance dit jaar de Hardstyle area vol exclusieve acts, terwijl niemand minder dan Noisecontrollers de classic area host met zijn ‘Attack Again Tour’.

Reageren