Hard News
Door Hard News

Na 15 succesvolle jaren organiseert Q-dance op 8 september de allerlaatste editie van Q-BASE. Het in Duitsland gelegen festival werd in 2004 voor het eerst georganiseerd door Q-dance en is sindsdien jaarlijks een van de hoogtepunten voor liefhebbers van de hardere stijlen.

Met deze laatste editie eert Q-dance niet alleen de nalatenschap van 15 jaar Q-BASE, maar ook alle fans en artiesten die al deze jaren onderdeel waren van het festival. Q-dance oprichter Wouter Tavecchio over Q-BASE: “Q-BASE heeft grote impact gehad op de hardstylescene en verdient een waardig afscheid. Daarom trekken wij deze laatste keer echt alles uit de kast – het wordt de dikste editie ooit.” De laatste editie van Q-BASE gaat plaatsvinden op 8 september 2018 op Airport Weeze in Duitsland.

Q-dance komt na afscheid Q-BASE met nieuw concept

Het nieuwe concept, dat in 2019 gelanceerd wordt, gaat volgens Q-dance een unieke en grensverleggende festivalervaring worden. Houd de officiële website van Q-dance in de gaten voor meer informatie rondom Q-BASE en het nieuwe Q-dance evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-BASE

Reageren