Mark de Rond
Door Mark de Rond

Goed nieuws voor liefhebbers van de hardere stijlen die een uitstapje maken naar Tomorrowland. Na de hosting van vorig jaar zal Q-dance ook dit jaar terugkeren om een stage te hosten op een van de grootste festivals ter wereld.

Vorig jaar hostte Q-dance de ‘Cathedral’ op beide zaterdagen tijdens Tomorrowland. Voor de aanstaande editie van het festival in België zal de organisatie alle dagen van het festival aanwezig zijn. In totaal kun je dus sowieso alle 6(!) de dagen van Tomorrwoland genieten van hardstyle. Dit maakte Q-dance bekend via hun Facebook-pagina. Vorig jaar stonden onder andere Sub Zero Project, Ran-D en Wildstylez op de stage van Q-dance. Welke artiesten dit jaar zullen verschijnen op de stage is op dit moment nog niet duidelijk.

Q-dance vertegenwoordigt de hardere stijlen op Tomorrowland

Op verschillende stages komen de hardere stijlen steeds vaker terug tijdens het Belgische festival. Of er nog meer hardstyle hostings plaats zullen vinden tijdens Tomorrowland in 2019 is nog niet duidelijk. Bekijk hier onder de aftermovie van Q-dance op Tomorrowland.

Omslagfoto via Facebook-pagina Tomorrowland

Reageren