Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Vorig jaar heeft de allerlaatste editie van Q-BASE plaatsgevonden, maar niet getreurd. IMPAQT blijkt inderdaad de vervanger te zijn van het evenement en Q-dance heeft zojuist hier meer informatie over bekendgemaakt. 

LEES OOK: Q-dance kondigt gloednieuw evenement aan: IMPAQT – Festival of Titans 

Het gloednieuwe evenement brengt een aantal unieke festivalervaringen met zich mee. Zo zal IMPAQT zowel overdag als ’s nachts plaatsvinden, namelijk van 14:00 uur tot 02:00 uur. Ook verklapt de organisatie al iets over de verschillende stages op het festival. Er zullen drie titanen heersen over het evenement met ieder een eigen territorium. Elk territorium bevat meerdere area’s en een eigen genre met een grootse line-up. De genres op het festival zijn als volgt: hardstyle, raw hardstyle en hardcore.

‘The Titan Showcase’, een gloednieuwe show die in première gaat op IMPAQT. Dit houdt in dat een selecte groep bezoekers twee uur voordat het officiële festival van start gaat al het terrein mogen inwijden. De show bestaat uit een live-performance van één van de populairste acts in de harde stijlen van het moment.

“Brace yourself for IMPAQT!”

Q-dance zelf kan niet wachten op de start van het nieuwe evenement: “We zijn erg enthousiast over IMPAQT. Een nieuw evenement neerzetten geeft ons de kans om het fenomeen festival opnieuw te benaderen. Het voelt als een bevrijding om buiten de bestaande kaders te gaan. Zo is ‘The Titan Showcase’ tot stand gekomen vanuit de drang om iets volledig unieks neer te zetten. Tegelijkertijd zijn we trouw gebleven aan belangrijke Q-dance waarden: line-up, stages en shows van het hoogste niveau. Doordat we terugkeren op Airport Weeze, een populaire locatie onder de fans, geloven we dat het festival als thuiskomen zal voelen. We zijn ontzettend trots dat we IMPAQT nu met de wereld kunnen delen. Brace yourself for IMPAQT!”

Q-dance maakt meer bekend over IMPAQT 2019

Het splinternieuwe evenement vindt plaats op zaterdag 7 september 2019. Er zijn 3 soorten tickets beschikbaar: early bird, regular en titan. Met het titan ticket krijg je als bezoeker toegang tot de speciale ‘The Titan Showcase’. Early bird en titan tickets gaan zaterdag 25 mei 2019 in de verkoop op de officiële site van Q-dance. 

Omslagfoto via officiële site van Q-dance 

Reageren