Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist heeft Q-dance bekendgemaakt dat de organisatie Defqon.1 Festival wederom de hele dag gaat livestreamen. Deze editie komen er twee verschillende soorten streams: één gratis livestream en één voor “full Premium Live Access”. 

LEES OOK: Dit is de volledige Defqon.1 2019 line-up

Net als vorig jaar is er dus voor iedereen een gratis livestream beschikbaar: samen met de hosts E-Life, Audiofreq en Stephanie word je hierin door het Defqon.1 weekend geleid door middel van stagebeelden, sets, interviews en specials. Als je nóg meer van het weekendfestival Defqon.1 wil beleven, kun je nu ook toegang tot de full Premium Live Access kopen.

Voor €2.29 per dag of €4.49 voor een heel weekend, kun je hiermee op twee schermen de gehele Defqon.1 experience meemaken: toegang tot video live-sets op de RED, BLUE en BLACK, en de UV op zondag. Daarnaast krijg je volledige toegang tot alle audio op de 10 stages van het festival, zodat je niets van je favoriete sets hoeft te missen.

Defqon.1 Festival 2019 wordt gelivestreamd: “Join the tribe and watch the madness”

Het livestream schema van Defqon.1 is hieronder terug te vinden; voor zowel de gratis als de Premium livestream. Alle informatie over de broadcast die je nodig hebt kun je op de officiële website van Q-dance vinden. Defqon.1 Festival 2019 – One Tribe zal 28, 29 en 30 juni plaatsvinden in Biddinghuizen. Waarschijnlijk zal Q-dance na Defqon.1 vaker ervoor kiezen om een livestream op te zetten voor zijn festivals.

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1

Reageren