Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Waar QAPITAL nog maar enkele uren geleden tot een einde kwam, is het alweer tijd om uit te kijken naar het volgende Q-dance evenement. Tijdens QAPITAL maakte Q-dance namelijk de komst van een gloednieuw festival bekend: IMPAQT – Festival of Titans. 

LEES OOK: Q-dance onthult eerste informatie over evenemenet dat Q-BASE gaat vervangen

Hoewel er naast de naam van het festival IMPAQT nog niets bekend is, zijn er natuurlijk al erg veel speculaties over wat het splinternieuwe event precies in zal houden. Één van de meest besproken opties is dan ook dat dit wellicht de vervanger van Q-BASE zou kunnen zijn: het nachtfestival waar afgelopen jaar de stekker werd uitgetrokken. Q-dance maakte eerder bekend dat er een vervangend evenement hiervoor in de plaats zou komen.

Q-dance presenteerde de afgelopen tijd al verschillende nieuwe evenementen. Zo kondigde de organisatie eerder de komst van het Koningsnachtevenement Heel Holland Hakt aan, én werd het gloednieuwe uptempo-evenement Alles Hier Is Tempo geïntroduceerd. Nu maakt IMPAQT hier alweer een derde toevoeging aan.

“They are coming. Brace yourself for IMPAQT”

Wanneer IMPAQT 2019 – Festival of Titans plaats zal vinden, of het daadwerkelijk de vervanger van Q-BASE is en welke hardere stijlen je op dit evenement terug zal vinden is stuk voor stuk nog niet bekend. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over IMPAQT, kun je de nieuwe Facebook-pagina van het event in de gaten houden.

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-dance

Reageren