Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Defqon.1 is zonder twijfel het grootste en bekendste festival binnen de hard dance scene, waardoor al het nieuws rondom het evenement van belang is voor tienduizenden fans. Het aftellen voor de nieuwe editie is inmiddels officieel begonnen: Q-dance heeft namelijk de datum en het thema voor Defqon.1 2020 bekendgemaakt. 

Het is één van de hoogtepunten van het festivalseizoen en staat op de bucketlist van vele hardere stijlen-liefhebbers. Bezoekers van over de hele wereld reizen dan ook ieder jaar af naar Biddinghuizen voor dit hard dance-spektakel. Zojuist is Q-dance met de eerste informatie over ’s werelds grootste hardere stijlen festival naar buiten gekomen en weten we nu dat Defqon.1 2020 zal plaatsvinden op 26, 27 en 28 juni in Biddinghuizen.

Daarbij heeft Q-dance ook het thema voor de nieuwe editie gedeeld: zoals bekend, staan onder andere het stagedesign, het anthem en de complete ervaring rondom het evenement, volledig in het teken van het thema. Na Victory Forever (2017), Maximum Force (2018) en One Tribe (2019), zal Defqon.1 2020 volledig draaien om: Primal Energy. 

Defqon.1 2020 – Primal Energy

Registratie voor de membersale van Defqon.1 – Primal Energy start op 20 februari 2020 via de officiële website van Q-dance. Houd daarnaast voor meer informatie over het evenement de socials van de organisatie goed in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Defqon.1

Reageren