Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist is bekendgemaakt dat Q-dance, onderdeel van de ID&T groep, 50% van de aandelen in Art of Dance en agency Most Wanted DJ heeft overgenomen. Art of Dance en Most Wanted DJ blijven wel zelfstandig opererende bedrijven binnen de ID&T groep.

Wouter Tavecchio, CEO van ID&T en oprichter van Q-dance: “Dit is een zeer belangrijke stap voor Q-dance, waarmee wij invulling geven aan onze ambitie om onze marktpositie in Nederland te verstevigen en uit te breiden. Art of Dance is net als Q-dance een organisatie die aan de wieg van deze industrie heeft gestaan en zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot professionele en zeer succesvolle partij. Zij bevinden zich op hetzelfde level als Q-dance en we kunnen elkaar op vele vlakken versterken.

Matthijs Hazeleger, CEO van Art of Dance: “We kijken er naar uit om met Q-dance voort te borduren op de goede samenwerking die al is ontstaan rondom Dominator. We gaan uiteraard gebruik maken van het internationale netwerk van Q-dance en ID&T om dat ten goede te laten komen aan onze evenementen, aangesloten artiesten en uiteraard aan de beleving van onze bezoekers. Als onderdeel van een grotere groep versterken wij onze positie in deze zeer competitieve markt. ”

Q-dance neemt belang in 50% Art of Dance & Most Wanted DJ

Vanaf nu neemt Q-dance dus officieel 50% belang in zowel Art of Dance als Most Wanted DJ Agency, twee organisaties die wel nog zelfstandig binnen de ID&T groep zullen blijven werken. ID&T organiseert ruim 80 evenementen per jaar en trekt hiermee ook jaarlijks ruim 1 miljoen festivalbezoekers.

Omslagfoto via Vincent van den Boogaard

Reageren