Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Het einde van het jaar is het begin van iets nieuws. Q-dance heeft namelijk de eerste informatie onthult over hun gloednieuwe concept: EPIQ New Year’s Eve. 

LEES OOK: Hurricane winnaar van de Q-dance hardstyle Top 100 2018

Op 31 december organiseert Q-dance “de hardstyle finale van het jaar” in de Ziggo Dome in Amsterdam. “Step into our chaos machine and be shot into an EPIQ reality. A realm of bright colours and twisted sounds, where normal rules do not apply”, postte Q-dance zojuist op hun socials.

Wat betreft het belangrijkste deel van de nacht, de muziek, concentreert de organisatie zich op drie genres: hardstyle, raw en frenchcore. De line-up is nog niet bekend, maar Q-dance laat met een video weten dat we het onverwachte kunnen verwachten. Met onder andere andere speciale DJ-combinaties en een spectaculaire Nieuwjaarsshow tijdens deze feestelijke avond. Natuurlijk zal tijdens deze avond ook de Hardstyle Top 10 weer bekendgemaakt worden.

Maak Nieuwjaarsavond EPIQ

Als het aan Q-dance ligt, is er maar één manier om het nieuwe jaar in te knallen: “Je kunt nieuwjaar slechts ééns per jaar vieren, dus laat het niet aan je voorbij gaan. Maak het EPIQ.” De ticket sale voor EPIQ NYE start op 28 september om 13:00 (CEST) op de officiële website van Q-dance.  Hotel Packages zijn op de Q-dance website vanaf 24 september al te verkrijgen.

Omslagfoto van Facebook-pagina Q-dance

Reageren