Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Afgelopen weekend heeft de allerlaatste editie van Q-BASE plaatsgevonden: The Final Mission. Hoewel Q-dance het nachtfestival na haar 15e editie heeft stopgezet, kwam de organisatie al snel met goed nieuws voor alle die hards: er komt een ander evenement voor in de plaats. Meer informatie over dit nieuwe concept is zaterdag na afloop van Q-BASE bekend gemaakt. 

De organisatie had eerder al onthuld dat het gloednieuwe Q-dance evenement op dezelfde locatie zou blijven: Airport Weeze in Duitsland. Meer informatie over het concept is dit weekend bekend gemaakt, aan de hand van folders die na Q-BASE werden uitgedeeld. De folder, getiteld “We Are Q-dance Rave Research“, gaf aan dat het evenement op 7 september 2019 gehouden zal worden. Ook lijkt het thema iets wetenschappelijks te zijn:

“Our cutting edge science has made it possible to predict a quantum energy event. It seems that human contact with these crystals results into an uncontrollable and explosive urge to move.“

A new home for the harder styles

De folder, die werd uitgedeeld toen Q-BASE definitief voorbij was, is hieronder terug te vinden. Wanneer er meer informatie over het evenement vrijgegeven zal worden, is nog niet bekend. Om op de hoogte te blijven van het nieuwe concept kan je de officiële Facebook-pagina van Q-dance in de gaten houden.

Beeldmateriaal via Facebook-pagina Q-dance en Reddit

Reageren