Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De échte Defqon.1 kan zoals bekend dit jaar niet plaatsvinden, maar gelukkig trekt Q-dance opnieuw alles uit de kast om alle Weekend Warriors weer bij elkaar te krijgen. In het laatste weekend van juni zal er namelijk een nieuwe Defqon.1 at Home uitgezonden worden, met een hoop extra specials.

LEES OOK: Defqon.1 opnieuw uitgesteld: “We understand this isn’t the news you were hoping for”

Volgens organisatie Q-dance mogen we ons dit jaar opmaken voor ’the biggest online Defqon.1 experience to date’. Met meer dan 100 artiesten, showmomenten zoals de Defqon.1 Legends, The Closing Ceremony en de primeur van POWER HOUR ‘The Movie’.

De eerste editie van Defqon.1 at Home legde de lat van livestreams al meteen op een hoog niveau. Zo werd er vanuit 140 verschillende landen ingeschakeld en werd het weekend afgesloten met knallend vuurwerk vanaf de heilige grond in Biddinghuizen en een krachtig statement: “The Show Must Go On.”

`Defqon.1 at Home wordt ‘grootste online Defqon ervaring ooit’

Defqon.1 at Home 2021 vindt plaats in het laatste weekend van juni en is een betaalde online experience. Maar is gratis te bekijken voor degenen die een Defqon.1 Primal Energy ticket al in de pocket hebben. Ga voor meer informatie naar de socials van Defqon.1.

Defqon.1 at Home 2021

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1

Reageren