Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

“It’s time to explore new grounds!” Voor de allereerste keer ooit, zal Q-dance de hardere stijlen vertegenwoordigen tijdens een evenement in Denemarken. Op 18 januari brengt ‘Q’ een aantal top artiesten uit de scene naar de mainstage voor de eerste editie van Aairport Festival.

LEES OOK: Q-dance viert 20-jarig bestaan met nieuw event: DEDIQATED

Aairport Festival is het eerste grootschalige EDM festival van Denemarken. De organisaties hebben laten weten dat het hun ambitie is om “een festival te creëren, dat niet te vergelijken is met iets dat mensen ooit in Scandinavië hebben gezien op het gebied van geluid, muziek, lasers, lichten, shows, effecten, innovatie, storytelling en thematisering.” Q-dance zal ook deel uitmaken van deze eerste editie met een “Take Over” op de mainstage.

Dit is de line-up van de Q-dance take over op Aairport Festival

Da Tweekaz
Frequencerz
Noisecontrollers & Bass Modulators
Ran-D
Zatox
Hosted by MC Villain

“It’s time to explore new grounds” tijdens Aairport Festival

De festivalorganisatie wil een evenement opzetten dat niet kan worden vergeleken met andere Scandinavische festivals en daarom “een unieke en overweldigende ervaring” creëren. Aairport Festival vindt plaats in Aalborg op 17 en 18 januari 2020. Als je de debuuteditie van dit evenement wilt bijwonen en de hardstyle acts op de mainstage wilt ervaren, koop je tickets dan via de officiele website van het evenement.

Omslagfoto van Facebook-pagina Q-dance
Vertaald uit het Engels door Tim Bekkering

Reageren