Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Q-dance heeft een exclusief Ambassadeursprogramma voor QAPITAL geïntroduceerd. Liefhebbers van het raw hardstyle spektakel kunnen op deze manier hun passie delen met de rest van de hard dance scene én ook nog eens unieke beloningen verdienen. 

LEES OOK: QAPITAL maakt volledige line-up bekend voor aankomende editie: ‘The Alpha State’

Het idee voor het nieuwe QAPITAL Ambassadeursprogramma is ontstaan uit succesvolle eerdere programma’s van Q-dance. Zo heeft Q-dance voor de introductie van Defqon.1 in Australië (2009) een vergelijkbaar Ambassadeursprogramma opgezet. De Ambassadeurs familie in Australië groeide uit tot één grote familie van 2500 liefhebbers. Nu Q-dance ook een nieuwe weg met QAPITAL wil inslaan, kan een Nederlands Ambassadeursprogramma natuurlijk niet uitblijven.

“Met ons Ambassadeursprogramma willen we een nog diepere band creëren met onze meest gepassioneerde fans. Als Ambassadeur ben je soms maandenlang samen met ons bezig een evenement te promoten. De voldoening die je uiteindelijk als Ambassadeur hieruit haalt, maakt de hele ervaring op het evenement zelf nog vetter!

Wij krijgen ontzettend veel energie van onze fans. Het Ambassadeursprogramma is voor ons een toffe manier om de mensen die dagelijks hun liefde voor onze evenementen met al hun vrienden delen, extra te belonen.” 

LEES OOK: Q-dance presenteert gloednieuwe show experience voor QAPITAL 2020: The Alpha State 

QAPITAL Ambassadors 1

Defqon.1 Australia Ambassador Meeting 2016

“Je zal samen met ons de QAPITAL experience van dit jaar creëren”

Als QAPITAL Ambassadeur vertegenwoordig je het evenement in jouw omgeving en sociale kringen. Je hebt de kans om (gelimiteerde) fysieke tickets verkopen, exclusieve beloningen te verdienen, en tijdens de aanstaande Ambassadeurs meetings kun je andere Ambassadeurs ontmoeten én krijg je een exclusieve sneak peek van-achter-de-schermen.

Het QAPITAL thema van dit jaar – ‘The Alpha State’ – is geïnspireerd op het ongeëvenaarde gevoel van eenheid waar onze scene en community bekend om staat. Ons doel dit jaar is om nog meer mogelijkheden en ervaringen te creëren die dit gevoel versterken – samen met onze fans, de artiesten, en alle andere partijen die hun steentje bijdragen aan het evenement op 4 april. 

Naast de gloednieuwe QAPITAL live show die we samen met onze fans zullen creëren, is het QAPITAL Ambassadeursprogramma een gloednieuw initiatief voor de 2020 editie. We willen iedereen met een liefde voor raw de mogelijkheid bieden om hun passie en betrokkenheid naar een hoger niveau te tillen, en samen met ons de QAPITAL ervaring van dit jaar te creëren.

Wil jij nu ook deelnemen aan het QAPITAL Ambassadeursprogramma? Ga dan naar www.qapitalambassadors.com, waar je je kunt aanmelden en alle informatie over het programma kunt terugvinden. QAPITAL – The Alpha State zal op 4 april 2020 plaatsvinden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Er zijn nog tickets verkrijgbaar via de Q-dance website

QAPITAL Ambassador rewards

 

Reageren