Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

De grootste namen uit de scene, twee area’s én de inmiddels zo befaamde mainstage in het midden van de Ziggo Dome, maken QAPITAL ieder jaar weer een must voor menig raw hardstyle liefhebber. Nadat de organisatie eerder al bekend maakte dit jaar een gloednieuwe show experience te introduceren, is nu ook de complete line-up van het event gepresenteerd.

LEES OOK: Q-dance presenteert gloednieuwe show experience voor QAPITAL 2020: The Alpha State

“Together with you, we will give birth to a brand new show that revolves around the unbeatable sense of unity that QAPITAL is renowned for”, maakte de organisatie eerder al bekend, doelend op een gloednieuwe experience waarin door fans geselecteerde tracks dit jaar in een eigen show gepresenteerd zullen worden. Voor de editie van dit jaar liet Q-dance ook al weten met de meest uitgebreide line-up te komen in de geschiedenis van het event: “From our founding fathers and today’s undisputed RAW heavyweights to the next generation leaders.”

Verschillende dedicated fans ontvingen de afgelopen week al een brief, waarin sommige artiesten al mededeelde dat ze op de line-up van QAPITAL zullen staan dit jaar. Inmiddels heeft de organisatie de complete line-up van het evenement bekendgemaakt en zullen de artiesten dit jaar in vijf verschillende ‘Alpha-teams’ achter de draaitafels plaatsnemen. Bekijk hieronder de complete line-up van QAPITAL | The Alpha State.

Dit is de complete line-up van QAPITAL | The Alpha State: 

MAINSTAGE
The Alpha Rise:

Apexx LIVE
Degos & Re-Done
Hard Driver presents: All or Nothing LIVE
MYST

The Alpha Foundation:
Adaro & B-Front: 8 years of QAPITAL
Bloodlust & E-Force: Future & Fundaments

The Alpha Prime:
Act of Rage
D-Sturb & Rejecta: The alpha combination
The Qreator: The ultimate QAPITAL mix
Warface

The Alpha Extreme:
Rebelion

Rooler LIVE
Ncrypta & Thyron
Hosted by: Livid | Guest: Last Word

AREA 2
The Alpha Future:
Contest winner
D-Attack
Element
Imperatorz
Invector
Level One
Vertile
Hosted by: Focus

“From our founding fathers and today’s undisputed RAW heavyweights, to the next generation leaders”

QAPITAL | The Alpha State zal plaatsvinden op 4 april van 22:00 tot 07:00 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ga voor tickets naar de officiële website van het evenement en houd om op de hoogte te blijven de socials van Q-dance in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Q-dance

Reacties

  • Mario De goeij 17 januari 2020 - 19:55

    Mooi feestje. #zinin

    (0)
    Quote

Reageren