Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De Qlimax line-up is zojuist in zijn geheel bekendgemaakt en het is nu eindelijk aftellen geblazen. Q-dance gooit er na 3 jaar van gedwongen afwezigheid zelfs nog een schepje bovenop en tovert nog meer namen uit de hoge hoed – speciaal voor The Reawakening.

LEES OOK: DJ The Prophet neemt afscheid in stijl: “Nog 1 jaar te gaan”

Voor veel artiesten zou Qlimax The Reawakening vorig jaar hun allereerste keer op het meest iconische indoor hardstyle event zijn. Nu blijkt dat niet alleen Act of Rage, Rebelion en Sefa hier nog steeds de kans voor krijgen, maar ook dat de line-up nog eens een extra upgrade heeft gekregen.

Zo gaat DJ The Prophet in zijn afscheidsjaar nog één laatste keer op Qlimax draaien en mag ook Rooler zich opmaken voor zijn debuut in de GelreDome. Verder is de line-up in stand gebleven ten opzichte van vorig jaar, toen Qlimax helaas last-minute werd afgelast. Over 3 maanden gaan de poorten eindelijk weer open en verwelkomt het tienduizenden bezoekers van over de hele wereld. Check de volledige Qlimax line-up hieronder. “Embrace the rave and let destiny unfold itself.”

Qlimax 2022 line-up (The Reawakening)

Zany
The Qreator
Sound Rush
D-Block & S-te-Fan
Ran-D
Sub Zero Project
DJ The Prophet
Rebelion
D-Sturb & Act of Rage
Rooler
Sefa
Hosted by Villain

“Become a disciple of Qlimax”

Qlimax wordt gehouden op 26 november 2022 in de GelreDome in Arnhem. De reguliere kaartverkoop begint aanstaande zaterdag (27 augustus) om 13:00 via de officiële website van Q-dance.

qlimax 2022 line-up the reawakening

Omslagfoto via Qlimax

Reageren