Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Het afscheid van Radiance werd vrijdags aangekondigd in een bericht op zijn Facebook-pagina. In het bericht vertelt de artiest dat hij de afgelopen 9 jaar fantastisch heeft gevonden, maar dat hij door de drukte vergeten is hoe hij in het nu moet leven. Hij voelde dat hij geen tijd meer had naast produceren en dit ging ten koste van degenen die hij liefhad. Hij laat zijn fans echter niet zomaar achter: met zijn afscheid komt ook het album Fractals of Sound.

LEES OOK: “Radiance komt met nieuwe EP Reimagined

De producer geeft aan dat hij moeite had met aandacht geven aan de dingen die volgens hem echt belangrijk waren. Toch hoopt Radiance dat zijn album, Fractals of Sound, een goede afsluiter. “I want to give away my years of work, my album, my sounds to you.” Door zijn fans dit album gratis te geven, hoopt de Spoontech-artiest zijn emoties over te kunnen brengen. Radiance sluit zijn bericht af met een dankbetuiging naar een aantal mensen, waaronder vele Spoontech-artiesten als Delete en Vazard.

Radiance neemt afscheid met een album

Radiance hoopt met dit afscheid een hoofdstuk af te sluiten. Door zijn album gratis te releasen, geeft de producer zijn fans een super afscheidscadeau. Mocht je benieuwd zijn naar het album: de downloadlink staat onder het bericht op Radiance zijn Facebook-pagina.

Omslagfoto via Facebook-pagina Radiance

Reageren