Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De laatste jaren wordt hardstyle steeds populairder in verre landen, waaronder Azië. Zojuist werd bekendgemaakt dat Most Wanted DJ Agency een kantoor op dit continent opent en levert hierbij meteen de eerste prestatie af: Radical staat namelijk volgende maand op de mainstage van Creamfields in Taiwan.

LEES OOK: Radical onthult naam van nieuwe album & event: Command & Conquer

Hiermee is Most Wanted DJ het eerste hardere stijlen boekingskantoor in Azië en heeft het nu een vestiging in Hong Kong erbij gekregen. Tussen verschillende grote namen als Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike en Sam Feldt, zal Radical Redemption op de Creamfields Taiwan mainstage staan om hardstyle te vertegenwoordigen. Het optreden op zaterdag 15 september zal meteen Radical’s debuut in het land zijn. De eerste editie van Creamfields was in 1998 in Engeland en verhuisde – mede door meerdere keren de Best Dance Award van de UK Festival Awards te behalen – verschillende werelddelen over. Dit wordt ook de eerste keer dat er een hardstyle artiest geprogrammeerd staat op het festival in Taiwan.

Steeds meer hardstyle in Azië

Met Radical Redemption op de mainstage van het internationale festival, wordt er steeds meer voet aan de andere kant van de wereld gezet voor hardstyle. Zo hebben Brennan Heart, Headhunterz en Warface recentelijk nog (individuele) tours door het opkomende hardstyle-continent gedaan.

Omslagfoto via Facebook-pagina Radical Redemption

 

Reageren