Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

Radical Redemption is niet vies van een samenwerking. Zo stonden er op zijn laatste album The Road to Redemption maar liefst 15 collabs met onder andere artiesten als Angerfist, Warface, Psyko Punkz en Digital Punk. Hierdoor werd al duidelijk dat Radical zich niet beperkt tot alleen zijn eigen stijl. Daarom komt dit nieuws over een collab tussen hem en DJ Carnage niet helemaal uit de lucht vallen.

DJ Carnage is een artiest die voornamelijk actief is in de EDM/Trap scène. Hoewel wij hem misschien wat minder goed kennen, heeft hij toch een aantal grote festivals achter zijn naam staan. Hij heeft al gedraaid op Tomorrowland, Mysteryland en Ultra Music Festival. Ook zou je hem kunnen kennen van de remix die hij en Headhunterz gemaakt hebben van het nummer Waiting for love van Avicii.

“Maar Carnage maakt dan toch helemaal geen hardstyle?” Hoewel dat klopt, is de 27-jarige DJ niet vies van een hardstyle plaatje op zijn tijd. Zo draaide hij in zijn sets verschillende tracks van Atmozfears, The Prophet, Brennan Heart en Headhunterz. Het feit dat hij op de grootste festivals staat over de hele wereld, zorgt ervoor dat Carnage eigenhandig voor een nog grotere bekendheid van onze geliefde stijl zorgt. Maar dat ter zijde. Even terug naar de link tussen hem en Mr. The One Man Army. Carnage plaatste op zijn Instagram Story, die helaas alweer verlopen is, een video van een gesprek tussen hem en Radical Redemption waarin te zien is dat Radical zegt dat ze samen een mosh-pit track zouden moeten maken. Daar reageert Carnage vervolgens op met “Carnage x Radical Redemption?” De kans is dus aanwezig dat er binnenkort iets uit de studio gaat rollen van deze beide heren samen.

Vorig jaar hadden de twee al een gesprek op Twitter, wat kon wijzen op een samenwerking in de toekomst. Helaas bleef het bij een speculatie en er kwam geen track. 

Bron: Instagram Story DJ Carnage
Gesprek: Twitter
Foto: Radical Redemption

Reageren