Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Radical Redemption en Nolz werkten al een aantal keer eerder samen aan tracks en het lijkt erop dat ze wederom de studio in duiken. Met de woorden: “Who wants a new Radical X Nolz tune”, vraagt de DJ aan zijn fans of zij een nieuwe collab zien zitten.

De combinatie Radical Redemption X Nolz bleek een aantal keer eerder al een succes te zijn. Zo produceerden ze met nummers als ‘Command & Conquer’ en ‘The Road to Redemption’ al een aantal anthems voor de events van Radical. Ook gingen ze aan de slag voor het album van Nolz, want daarvoor werkten ze samen voor de tracks ‘Kingpin’ en ‘Nocturnolz’.

De mannen kennen elkaar natuurlijk goed, want ze maken beiden deel uit van Minus Militia en het platenlabel Minus is More. Het is dus niet gek dat deze twee artiesten al meerdere keren de studio in zijn gedoken. De fans zien een nieuwe collab wel zitten, want zij reageren erg positief onder de Instagram post van Radical Redemption.

Radical Redemption en Nolz in de studio voor nieuwe collab?

Wanneer deze track gereleased zal worden is nog niet duidelijk, maar de vraag is er al wel naar. Naast dat de fans positief reageerden, lieten Nolz en het platenlabel Minus is More ook weten dat ze hier wel klaar voor te zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

WHO WANTS A NEW RADICAL X NOLZ TUNE, SAY 🎙! @nolz_mc #hardstyle #rawstyle #hardcore #harddance

Een bericht gedeeld door RADICAL REDEMPTION (@radicalredemption) op

Omslagfoto via officiële website van Art of Dance.

Reageren