Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Radical Redemption is de laatste tijd zeer druk bezig geweest in de studio. Naast een arsenaal aan nieuwe tracks en nieuwe collabs is nu ook de volgende hardcore collab in de maak. Gisterenavond maakten N-Vitral door middel van de onderstaande foto bekend in de studio te zijn van Radical Redemption en dat ze bezig zijn met het maken van een collab.

Radical Redemption en hardcore is een combinatie die niet nieuw is voor de fans. Artiesten als Angerfist, Miss K8 en Destructive Tendencies hebben allen al eens een bezoekje gebracht aan de studio van The One Man Army om samen aan muziek te werken. Nu is het dus de beurt aan N-Vitral om samen met de Radical een nieuwe hardcore klapper te produceren.

19429954_1485884531467575_3107853046290747116_nOok voor N-Vitral is het niet de eerste keer dat hij met een artiest uit een andere genre zal samenwerken. Nog niet heel lang geleden zat hij namelijk in de studio met Jack of Sound voor de track ‘Who You’re Fucking with’ en twee jaar geleden zat hij in de studio met Warface voor de track ‘Fuck The Drum Machine’.

Voor beide heren is het dus bekend terrein. Je zou dus kunnen stellen dat een geslaagde collab een gegeven is. Hoelang deze collab al gaande is, is nog niet duidelijk, dus we zullen nog even geduldig moeten wachten op het resultaat.

Foto’s: Radical Redemption & N-Vitral

Reageren