Rik Houwers
Door Rik Houwers

Vorige week berichtten wij al over de collab tussen Ran-D en Frequencerz, maar er staan meer samenwerkingen op de planning van Ran-D. Via Snapchat, Facebook en Instagram werd duidelijk dat er nog samenwerkingen met D-Sturb, MC Villain en Max Enforcer of Evil Activities aan zitten te komen.

D-Sturb
Jorrit Popkema, beter bekend als D-Sturb, is een talentvolle producer. Hij begon in 2012 aan zijn hardstyle avontuur en verbond zich al snel aan het Gearbox Digital label. Zijn bekendheid in de scene groeide razendsnel. Daarbij maakte hij afgelopen mei de overstap naar End of Line Records. Met zijn euforische melodieën en rauwe kicks heeft D-Sturb een unieke stijl voor zichzelf gecreëerd.
Ran-D & D-SturbMC Villain
Michael Brons, a.k.a. MC Villain, is al jaren één van de bekendste MC’s in de hardstyle. Hij is het gezicht van veel grote feesten. Naast zijn werk als MC heeft Villain ook nog een podcast genaamd The Future of Hardstyle en maakte hij verschillende collabs met onder andere D-Block & S-te-Fan, Zatox, Wildstylez en Headhunterz. Het is overigens niet de eerste keer dat MC Villain samenwerkt met Ran-D. In 2012 maakte hij samen met Ran-D het anthem voor XXlerator genaamd ‘X’.MC Villain & Ran-D
Max Enforcer / Evil Activities
Zondag zagen we een aankondiging langskomen op de Snapchat van Ran-D (djrandofficial), nadat hij terugkwam van een feest in Noorwegen. Naast hem liep Kelly van Soest, beter bekend als Max Enforcer en Evil Activities. Op de vraag van Kelly wat het plan was voor de aankomende week antwoordde Ran-D: “Let’s make a collab together.” Het is nog de vraag of het een collab met Evil Activities of Max Enforcer gaat worden.

Reageren