Rik Houwers
Door Rik Houwers

Technoboy en Crypsis hebben samen een collab gemaakt. Dat nieuws werd vrijdag bekend gemaakt, maar sneeuwde een beetje onder door het feit dat Project One afgelopen zaterdag hun rentree maakten tijdens Qlimax. De naam van de track tussen Crypsis en Technoboy is nog niet bekend, maar hij is wel klaar en werd in Australië gedraaid.

Crypsis heeft drukke maanden achter de rug. In september verscheen zijn nieuwe album Project Hostile op Supremacy, stond hij op XXlerator RAW: Halloween, Indicator, Syndicate, was hij natuurlijk te zien bij Radical Redemption: Militant Mayhem en had hij afgelopen weekend een mini tour Down Under en bezocht hij de steden Sydney en Adelaide. Tussendoor vond hij dus ook nog tijd om een collab te maken Technoboy.

De Italiaan Technoboy, of Cristiano Giusberti zoals ie in het echte leven heet, is al jarenlang een hele grote naam in de hardstyle scene. Cristiano wordt gezien als één van de grondleggers van de hardstyle, met zijn eerste track ‘Amino-Acid’ die in 1999 werd uitgebracht bij Titanic Records. Technoboy is naast dj/producer ook uitgever van hardstyle, aangezien hij voor een groot deel het label S.A.I.F.A.M. Publishing Group beheert. Titanic Records maakt onderdeel uit van S.A.I.F.A.M. Publishing Group.

De twee heren kwamen elkaar tegen in Adelaide en daar draaiden ze natuurlijk de nieuwe collab. Zoals iemand reageerde onder de foto op de Facebookpagina van Technoboy: “Like mixing wodka with sambuca…this is gonna be powerful!” Wij zijn in ieder geval erg benieuwd.

Crypsis & Technoboy

Reageren