Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Raw Style United, bekend als de grootste online raw hardstyle-community, lanceert vandaag haar nieuwste concept. Na de populaire Facebook-groep en verschillende hostings & events, begint de community namelijk aan een nieuw hoofdstuk op het gebied van muziek, met het platenlabel RSU Records.

LEES OOK: REBELLiON maakt zich klaar voor nieuwe krachtmeting in november

Het concept van het label draait om aanstormende én gevestigde talenten in de scene. RSU Records heeft een creatieve afdeling met o.a. mogelijkheden voor camerawerk, design en clips. Aangevuld met eigen evenementen, artist management en een bookings agency vanuit Triplex Entertainment, willen zij talent helpen om te groeien. “Inmiddels bestaat Raw Style United al 6 jaar en zien we veel getalenteerde producers langskomen met veel potentie”, laat RSU weten. “Nu is het dé perfecte tijd om daar wat mee te gaan doen!”

De eerste release staat gepland voor 22 april. In de onderstaande trailer zie je alvast een glimp van de producers die de aankomende tijd een track zullen uitbrengen op RSU Records. Wie herken jij?

Raw Style United komt met RSU Records

Wil jij op de hoogte blijven van alles rondom RSU Records of wil jij hier zelf je tracks releasen? Volg RSU op Facebook en Instagram. Demo’s kunnen gestuurd worden naar demo@rawstyleunited.com. “Het volgende hoofdstuk is eindelijk daar…”

Omslagfoto via Facebook-pagina Raw Style United

Reageren