Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

REAWAKE Festival haalt deze zomer een sterren line-up naar het beloofde land in Haaren. De makers van REBiRTH Festival trappen hiermee de vakantie af met een grote mainstage en een enorme variatie aan DJ’s. Heerlijk losgaan dus in het Brabantse zonnetje, met de gezellige Hardstyle liefhebbers. “Will you join us on a trip?”

LEES OOK: Ran-D lanceert nieuwe live-act & album voor uitzinnig REBiRTH: ‘Illuminate’

Na het grote succes van vorig jaar is REAWAKE weer helemaal terug met de beste Hardstyle-acts van dit moment. Het intieme festival is hiermee de perfecte start van de zomervakantie: met 10 uur lang feest en twee area’s die voorzien zijn van een heerlijke opbouw aan hardstyle. Met onder andere Adjuzt, Cryex, Mish vs. Rooler, Rebelion, Vertile en nog vele anderen op de mainstage.

REAWAKE Festival 2023 line-up

Adaro vs Rejecta
Adjuzt vs The Purge
Cryex
Demi Kanon vs Galactixx
Mish vs Rooler
Phuture Noize
Rebelion
Solstice
Vertile
Wasted Penguinz
Hosted by MC Livid

Bovendien heeft REAWAKE een tweede area die zeer uniek te noemen is. De organisatie luistert hierbij namelijk naar de suggesties van bezoekers, en zo werd deze vorig jaar creatief ingevuld met onder andere de bekende Hardstyle Classics Bingo. “Met de beste klassiekers op de achtergrond streden onze bezoekers vol enthousiasme mee om de winst!” Dit jaar gaat REAWAKE Festival wederom AREA 2 creatief invullen, met ook een nieuwe ronde van de bring-your-own USB dj contest en andere toffe concepten. Wat zeer spoedig bekend gemaakt wordt.

Volledige festivaldag voor minder dan 40 euro!

REAWAKE Festival vindt plaats op zondag 9 juli 2023 in Haaren. De vorige editie was volledig uitverkocht en inmiddels zijn al meer dan 87% van de kaarten gevlogen, dus ga snel naar de officiële website van het festival voor meer informatie. De regular tickets voor REAWAKE Festival zijn verkrijgbaar voor minder dan 40 euro (excl. fee)!

Omslagfoto via Facebook-pagina REAWAKE Festival / REBiRTH Festival

Reageren