Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Hoewel er voorlopig even geen evenementen zijn, kun je als liefhebber gelukkig nog wél uitkijken naar nieuwe muziek. Via een Instagram Q&A werd de mannen van Rebelion dan ook gevraagd of er de komende weken nog edits gereleased zouden worden, waarop ze reageerden met: “How about an Overdose album…?” 

LEES OOK: Rebelion presents Overdose: “We willen met deze live-act alle grenzen overschreiden”

Rebelion presents Overdose werd vorig jaar geïntroduceerd tijdens Supremacy, een concept waarvoor de heren inmiddels een flink aantal exclusieve edits hebben gemaakt. Nu lijkt het er dus sterk op dat er een nieuw album van het duo aankomt, compleet gevuld met deze edits. Na Supremacy 2019 wist Rebelion ons namelijk ook al het volgende te vertellen in een interview:

“De edits zijn exclusief voor de Overdose sets, maar dit betekent niet dat we in de toekomst niet iets speciaals met al deze edits gaan doen… Voor nu willen we ons focussen op goede muziek maken, maar als de tijd rijp is komen we met een derde album.”

“How about an Overdose album…?”

Deze tijd lijkt nu dus aangebroken te zijn met het hinten naar een ‘Rebelion presents Overdose’ album. De mannen hebben het natuurlijk nog niet officieel aangekondigd, dus om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws kun je de socials van Rebelion goed in de gaten houden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ʀᴇʙᴇʟɪᴏɴ (@officialrebelion) op

Omslagfoto via Facebook-pagina Supremacy

Reageren