Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Rebelion krijgt dit jaar de eer om The Spotlight te verzorgen. Het Schotse duo zal hier in samenwerking met Q-dance de eindshow op de RED van Defqon.1 verzorgen, waarmee een beladen Fresh Friday zal worden afgesloten.

LEES OOK: Rebelion onthult line-up voor nieuwe Overdose show: ‘The Second Dose’

In Defqon.1 ‘The Release’ is alle informatie over de aankomende editie van het weekend festival bekendgemaakt, waaronder de artiesten die hun eigen Spotlight op zullen krijgen. Nadat Sub Zero Project vorig jaar voor het eerst deze eindshow op de RED deden, is het nu de eer aan de mannen van Rebelion – het tweetal dat in topvorm verkeert.

Na een uitverkochte X-Qlusive, de lancering van hun Overdose 2.0 live-act en een uitverkiezing tot Beste Artiest van 2022 in de Hardstyle Awards, pakt Rebelion door. Zij zullen voor het vuurwerk op de vrijdag van het grootste hardere stijlen festival ter wereld zorgen: Defqon.1 – Path of the Warrior. Ook in de BLACK krijgt uiteraard iemand de eer om The Spotlight te verzorgen: dit jaar is dit niemand minder dan Angerfist.

Rebelion krijgt de eer om The Spotlight op Defqon.1 2023 te verzorgen

Defqon.1 – Path of The Warrior vindt plaats van donderdag 22 t/m 25 juni 2023 in Biddinghuizen. Omdat de tickets afgelopen oktober in zo’n rap tempo uitverkocht raakten, geeft Q-dance vanaf 25 februari om 13.00 uur een extra batch weekend- en dagtickets vrij. Ga voor kaartjes en meer informatie naar de officiële website.

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-dance / Rebelion

Reageren