Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het hoge woord is eruit: zojuist heeft REBELLiON de line-up bekendgemaakt voor de aanstaande editie. Door de verhuizing naar de nieuwe, grotere locatie, zijn er dit jaar voor het eerst twee verschillende area’s, met de grootste namen uit de raw hardstyle.

Deze zomer gaf REBELLiON – bekend van verschillende indoor edities en de gigantische tent op REBiRTH Festival – al met verschillende hints over de grotere locatie. Op 23 november 2019 zal het evenement terugkeren voor de meest uitgebreide editie ooit en dat voor het eerst met twee verschillende area’s.

Onder andere Rebelion, Killshot en Rooler kwamen de afgelopen week al met een teaser, en nu blijkt dat ook zij deel uitmaken van de REBELLiON 2019 line-up. Met de grootste artiesten uit de raw, zoals Warface, D-Sturb, Act of Rage LIVE en vele anderen, maakt het evenement zich klaar voor de grootste editie ooit – inclusief een tweede Reborn RAW stage. Bekijk de volledige line-up hieronder.

“Two teams, two areas: join REBELLiON 2019 – Call of the Dome”

Ondanks de flinke upgrade, blijven de prijzen voor REBELLiON ongeveer gelijk. Tot en met 31 augustus zijn de early birds verkrijgbaar voor slechts €32,50 (ex fee) en krijg je nu dus dubbel zo veel. Voor tickets en meer informatie, ga je naar de officiële website van het evenement.

Dit is de REBELLiON 2019 line-up

Area 1: REBELLiON
Warface
D-Sturb
Act of Rage LIVE
Rebelion
Delete
Killshot: Beastmode LIVE
Rooler
MYST LIVE
Regain vs. Malice
Ncrypta vs. Luminite vs. Thyron
RVAGE – New Dimension LIVE
Bloodlust vs. Artifact
Level One
MC Da Syndrome

Area 2: Reborn RAW
Riot Shift
Mind Dimension vs. Unkind
Physika
The Purge
Neroz
Chris One
Genox
Aversion
The Shade
MC Barricade

Omslagfoto via Facebook-pagina REBELLiON

Reageren