Hard News
Door Hard News

Aanstaande zaterdag barst de derde editie van Rebellion los! Zaterdag pakt de organisatie uit met een stevige en gevarieerde line-up en een mooie show. Samen met de sfeer zoals je die in Haaren tijdens Rebirth gewend bent, zijn dat de perfecte ingrediënten voor een vet feest. De Rebellion start om 14.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Kom op tijd en zorg dat je niets hoeft te missen!

Hieronder vind je de timetable en alle verdere informatie welke handig is om te weten. De organisatie heeft er super veel zin in om samen met jullie een knallende eerste editie van Rebellion neer te gaan zetten! Graag tot zaterdag!

TIMETABLE
Rebellion_Timetable_2015
Kaartverkoop

Rebellion is uitverkocht. Er zal geen deurverkoop plaatsvinden. De organisatie raadt het af om kaarten via onofficiële kanalen te kopen.

Legitimatie en leeftijd

De minimumleeftijd voor Rebellion is 17 jaar. Legitimatie is verplicht. Neem dus gewoon je legitimatie (rijbewijs, ID-pas, paspoort) mee, zodat je niet aan de deur geweigerd kan worden. Kopieën zijn niet toegestaan.

Tijden

Rebellion duurt van 14:00 uur tot 01:00 uur. Zorg dat je er op tijd bij bent zodat je niks hoeft te missen!

Kluisjes

Er zijn kluisjes aanwezig om je jas op te bergen. Deze zijn tijdens het feest bereikbaar

Merchandise

Er zal tijdens Rebellion een merchandise-stand aanwezig zijn.

Food

Op het binnenterrein zal een food-corner aanwezig zijn.

Drugs

De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is ‘zero tolerance’. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Parkeren

Auto’s kunnen worden geparkeerd op de daarvoor aangegeven parkeerplaatsen. Fietsen dienen worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenrekken.
Volg aub de aanwijzingen van de vrijwilligers op voor een makkelijke doorstroom!

Pinnen

Het is mogelijk om te pinnen op Rebellion, de organisatie raadt iedereen aan om voldoende contant geld mee te nemen om lange rijen en irritatie te voorkomen.

Locatie

Rebellion vind plaats in Sporthal Beekdal aan de Pastoor Verrijtlaan 42 in Haaren. Kijk op de website www.jointherebellion.nl voor meer info.
Er zullen geen pendelbussen of iets dergelijks rijden, zorg dus dat je vervoer regelt om veilig thuis te komen!

Kom je met een bus/touringcar?

Geef dit dan even aan via info@jointherebellion.nl op de website. Vermeld hierbij duidelijk je naam en e-mailadres en of de bus wel of niet moet worden geparkeerd tijdens het evenement. Je ontvangt dan van via mail instructies voor de chauffeur.

Social Media

Zorg dat je Rebellion volgt via twitter.com/rebirthfestival  #Rebellion2015, facebook.com/rebirthfestival en www.instagram.com/rebirthfestival.nl

Reageren