Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Met REAWAKE Festival is het allereerste outdoor hardstyle festival van de zomer een feit. Zojuist heeft organisatie REBiRTH Events bekendgemaakt dat het nieuwe evenement al vrij snel plaats zal gaan vinden: over precies een maand kun je namelijk al buiten genieten van hardstyle in het zonnetje.

LEES OOK: Festivals vanaf 30 juni weer toegestaan in Nederland

Normaal gesproken trapt REBiRTH Festival het festivalseizoen natuurlijk af – maar nu er eindelijk weer evenementen gehouden mogen worden, is er vliegensvlug gehandeld met REAWAKE Festival als resultaat. Op zondag 11 juli staat er één mainstage op je te wachten, met de beste artiesten, van euforisch tot raw en eindelijk weer de mogelijkheid om los te kunnen gaan. “The summer returns, it’s time to REAWAKE!”

REAWAKE Festival line-up

Adrenalize
Atmozfears vs. Demi Kanon
D-Sturb
Jay Reeve
Phuture Noize
Rejecta
Roughstate Alliance (Adaro x B-Front x Frequencerz x Ran-D)
Sound Rush
Hosted by Villain

REAWAKE Festival is een Testen voor Toegang-evenement. Dit betekent dat je géén mondmasker hoeft te dragen en géén anderhalve meter afstand hoeft te houden op het festival. Hiervoor dien je wel een negatieve testuitslag op het coronavirus bij de ingang aan te tonen; dit kan met een (gratis) test binnen 40 uur voor het evenement. “Hoewel wij toegeven dat de situatie niet ideaal is, is dit voor ons de enige manier om op dit moment een evenement te kunnen organiseren. En door je te laten testen kun je na 1,5 jaar stilte weer naar een festival en geloven wij dat het testen dan slechts een kleine moeite is.”

REBiRTH Events presenteert met trots het eerste hardstyle outdoor festival van de zomer: REAWAKE Festival

Bovendien beloont de organisatie iedereen die zijn of haar REBiRTH 2020 ticket heeft bewaard voor 2022 met een e-mail, waarmee je eerder de kans krijgt om kaartjes voor REAWAKE Festival te halen. Wanneer er tickets overblijven, dan gaan deze morgen (12 juni) in de verkoop via de officiële website van het evenement. Er is een gelimiteerd aantal tickets (3500) beschikbaar voor REAWAKE Festival, dus wees er vlug bij.

Omslagfoto via Facebook-pagina REBiRTH Festival

Reageren