Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

REBiRTH Festival heeft vol vertrouwen het eerste grote nieuws van dit jaar onthuld. Niemand minder dan Rebelion zal namelijk op de zondag van het festival de beruchte mainstage hosten, dat in het teken zal staan van hun gloednieuwe album.

LEES OOK: “REBiRTH is ieder jaar de perfecte start van het festivalseizoen”

Met nog iets meer dan 90 dagen te gaan is REBiRTH Festival volop bezig met de voorbereidingen van de kick-off van het festivalseizoen. Een van de kenmerkende hoogtepunten is de hosting van de mainstage op zondag en niemand minder dan Rebelion zal deze tijdens de aanstaande editie overnemen. “Er is geen betere act om de terugkeer van REBiRTH Festival na 3 jaar afwezigheid te vieren met een eigen hosting.”

Dit heeft een bijzondere reden, want het Schotse duo heeft de afgelopen maanden overuren in de studio gedraaid. Rebelion volgt met deze hosting (en de exclusieve vertoning van alweer hun vierde album) grote namen op als Sub Zero Project, Frequencerz en B-Front, die eerder verantwoordelijk waren voor het grote podium op zondag. “We kunnen simpelweg niet wachten om eindelijk al onze nieuwe muziek te droppen – get ready to be artificially intoxicated with us! Tot die tijd, houd onze socials in de gaten en we zien jullie op REBiRTH Festival om het festivalseizoen af te trappen!”

REBiRTH begint het nieuwe jaar met goede hoop en presenteert Rebelion als host van de mainstage op zondag: “Get ready to be artificially intoxicated with us!”

REBiRTH Festival 2022 vindt voor het eerst in 3 jaar weer plaats op 8, 9 en 10 april. Aanstaande donderdag wordt de eerste fase van de line-up bekendgemaakt: ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het evenement.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by REBiRTH Festival (@rebirthfestival)

Omslagfoto via Facebook-pagina REBiRTH Festival

Reacties

 • Angelina 25 september 2023 - 13:43

  مشکی آبی سبز زرد قرمز سفید نارنجی سرمه ای کرم نقره
  ای طلایی برنزی عسلی بنفش قهوه ای خاکستری صورتی نوع سویشرت و هودی

  این سویشرت ها با توجه به جنسی که دارند با اینکه
  ضخیم نیستند گرمای قابل توجهی دارند و همچین می توان آنها را زیر پالتو یا
  کاپشن خود نیز بپوشید.

  My webpage – هم زیستی بین مد بانوان و لباس های تجاری

  Quote

Reageren