Door

De kick-off van het festival seizoen vier je komend jaar wederom op Rebirth Festival! Deze editie staat Rebirth in het teken van ‘Rise of the Legions’. Op Rebirth Day 1 kun je genieten van vier verschillende stijlen, elk vertegenwoordigd door hun eigen legioen van top dj’s. Wie dat precies zijn!? Lees snel verder. Voor welk legioen ga jij door het vuur!?

Area 1 // Rebirth mainstage (hardstyle)
De Rebirth mainstage is het decor van de beste euforische en harde namen van het moment. Het Rebirth-Legioen bestaat uit euforische superhelden als Frontliner, Noisecontrollers, D-Block & S-te-Fan en Max Enforcer. Ook aan een slopende afsluiter is gedacht in de personen van Adaro en Radical Redemption LIVE. Bekijk de complete line-up hieronder:

Frontliner
Noisecontrollers
Radical Redemption LIVE
Adaro
D-Block & S-te-Fan
Digital Punk
Max Enforcer
Bass Modulators
Hard Driver
Mashup Jack
Tuneboy
Noisecult
Audiotricz
MC Villain

Area 2 // Rebellion (raw)
De Rebellion area is inmiddels niet meer weg te denken op Rebirth Festival. Vorig jaar was hij overladen met enthousiaste bezoekers, en de tweede indoor editie van Rebellion was ook weer een groot succes. Dit jaar zal er ruimte zijn voor meer Raw-liefhebbers die kunnen genieten van een gevarieerde line-up. Het Rebellion-Legioen kent enkele ervaren strijdkrachten zoals Alpha², Chain Reaction en High Voltage, deze worden bijgestaan door o.a. Warface, Delete en Phuture Noize. Bekijk de complete line-up hieronder:

Alpha²
Chain Reaction
Outbreak
Warface
High Voltage
Delete
Phuture Noize
Degos & Re-Done
Prefix & Density
Jason Payne
Artifact
X-Pander
MC Da Syndrome

Area 3 // Reactivate (2007-2010 hardstyle)
In de Reactivate area gaan we terug naar de tijd waar het voor zovelen ooit begon. Het wordt gezellig, het wordt sfeervol, het wordt feest! Het Reactivate-Legioen zal worden aangevoerd door de meest invloedrijke Italiaanse krijgsheer uit deze roemruchte periode: Tuneboy. Verder tref je hier strijders die bekend staan om hun specifieke kwaliteiten zoals Alphaverb, Josh & Wesz, Dozer en Scope DJ. Bekijk de complete line-up hieronder:

Tuneboy
Alpha²
Josh & Wesz
Alphaverb
Scope DJ
Dozer
A-Lusion
Noisecult
Reactiv vs The Z
MC DL!

Area 4 // Relish (freestyle)
Genieten staat centraal bij de Relish area waarbij de bezoekers worden getrakteerd op de beste freestyle van het moment. Het Relish-Legioen lijkt een gevaarlijke outsider op het Rebirth slagveld,
met enkele oudgedienden zoals Mental Theo, Darkraver en Bass-D die zijn getekend door de strijd. Daarnaast ook een aantal specialisten die je niet kunt onderschatten in de personen van Mark with a K en Ruthless. Bekijk de complete line-up hieronder:

Mark with A K
Mental Theo
Darkraver
Ruthless
Dr Rude
Bass-D
Dr Phunk
Bestien
Remento
MC Rems

Morgen presenteren we de legioenen van Day 2

Koop nu je ticket en vier op Rebirth Festival de start van het festival seizoen!

Day 1 €37,50
Day 1 VIP €52,50

Day 2 €25
Day 2 VIP €37,50

Combi €52,50
Combi VIP €65

TICKETS: http://tickets.rebirth-events.com/

AFTERMOVIE REBIRTH 2014:
https://www.youtube.com/watch?v=6Natq1bQBW8

RSVP REBIRTH DAY 1
https://www.facebook.com/events/760747617320618/

RSVP REBIRTH DAY 2
https://www.facebook.com/events/275542259313818/?ref=5

Reageren