Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Regain onthult vandaag zijn eerste release van het jaar, ‘Technobeat‘. Al sinds de eerste keer dat de Poolse DJ deze track liet horen tijdens This Is Regain in 2023, is de track mateloos populair bij het publiek. De release markeert het begin van een nieuw hoofdstuk voor Regain.

LEES OOK: Regain transformeert mainstage Shockerz tot Boiler Room XXL

Nog voor de release van Technobeat, speelde het nummer al een grote rol in zijn performance op Shockerz. Daar wist Regain de mainstage van het evenement moeiteloos om te toveren tot een Boiler Room XXL, waarbij er een run was op de plekken om achter de DJ plaats te nemen. Regain draaide tijdens deze set 13 nieuwe nummers, waaronder ‘Technobeat’. 

Regain trapt het jaar af met de release van ‘Technobeat’

Het draaien in de vele Boiler Rooms afgelopen jaar gaf Regain een flinke motivatie boost op gebied van produceren. Door de intieme sfeer in de Boiler Rooms kreeg hij de kans om nieuwe tracks en nieuwe sounds uit te proberen. Door de hele setting kreeg hij de inspiratie voor de track Technobeat.

Voor deze track ging Regain flink uit zijn comfort zone: hij gebruikt gated kicks in de track, iets wat hij niet vaak eerder heeft gedaan. De break van het nummer is, zoals de naam van de track al doet vermoeden, een beat die volledig voldoet aan de techno-standaarden. Daar blijft het echter niet bij – de track evolueert in een nummer met een flinke raw kick, zoals we van Regain gewend zijn.

Meer releases en nieuwe live-act op de planning voor Regain

Ook na de release van ‘Technobeat’ is Regain niet van plan om stil te zitten. In de nabije toekomst staan zijn gloednieuwe samenwerking met Exproz, en het nummer ‘Pop It’ ook nog op de release planning. Naast deze releases bereidt de Poolse DJ zich voor op de volgende fase in zijn carrière. Binnenkort start hij met een nieuw hoofdstuk, voorzien van een gloednieuwe live-act. Meer informatie wordt binnenkort bekendgemaakt.

Reacties

  • Joshua Prinsen 15 januari 2024 - 15:31

    HEERLIJK!!

    Quote

Reageren