Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Toen Frequencerz niet één, maar zelfs twee onbekende tracks in hun set op Qlimax 2017 draaide, begon het vuurtje te lopen. Van wie waren deze nummers? Na een lange periode van geheimhouding en hard werken, kwam vlak voor X-Qlusive het hoge woord eruit. Jarenlang had deze producer zich opgesloten om op grootse wijze zijn debuut te maken. Een exclusief interview met Rejecta over zijn stormachtige carrière: “Ik wilde een perfecte eerste indruk geven. Volgens mij is dat wel aardig gelukt.”

LEES OOK: Rejecta en Frequencerz werken samen aan een collab

Wesley Joosten, inmiddels bekend als Rejecta, maakte na zijn studie een carrièreswitch. “Ik besloot er volledig voor te gaan en elke week 60 uur in de studio door te brengen”, vertelt Rejecta voor de camera. Met in het achterhoofd pas iets naar buiten te brengen als het voor zijn gevoel goed zat, werden zijn tracks voor het eerst gedraaid op het grootste indoor event in onze scene. “Ik stond op Qlimax, tussen al die tienduizenden mensen, en ik hoorde onder andere ‘Deserve To Die’ voorbij komen. Ik kon het echt niet geloven dat mijn tracks in het GelreDome gedraaid werden.” Een interview met de rijzende ster in de hardstyle over zijn producties, carrière en zijn toekomstplannen.

Bekijk hier het volledige interview met Rejecta

Zo stond o.a. ‘Followed’  bovenaan in de Spotify Viral Top 50 van Nederland en draaide Rejecta op onder andere Defqon.1 en Intents Festival. “Ik hoorde dat mensen tijdens X-Qlusive op de trap moesten staan om iets van mijn allereerste optreden te kunnen zien… Echt gekkenhuis.” 

Video door FRMWRK (Jop Zondag) en omslagfoto via QAPITAL

Reageren