Mark de Rond
Door Mark de Rond

In de aanloop naar Hard Bass zijn verschillende DJ’s flink bezig met het uitbrengen of teasen van nieuwe tracks, zo ook Rejecta. Via zijn socials laat hij namelijk weten dat er maar liefst 4 nieuwe tracks aan komen voor Hard Bass, en dat terwijl hij amper een jaar geleden pas zijn eerste boeking had.

Op zijn Facebook-pagina heeft Rejecta een korte video geplaatst waarin hij alle vier de tracks kort liet horen. Van de vier tracks zijn er drie in samenwerking met een andere artiest. Zo werkt hij samen met E-Force, Artifact en hardcore artiest Restrained. De laatste track is een solo-track van Rejecta zelf. Of we al deze tracks ook zullen horen tijdens Hard Bass is nog niet bekend, al lijkt hij er wel naar te hinten. “Hard Bass, are you ready?”, zo schreef Rejecta bij de previews. De collab met E-Force lijkt bijna een garantie, aangezien beide heren in Team Red draaien. Bekijk de previews onderaan het artikel.

Rejecta komt met 3 collabs en 1 solo-track

Met deze nieuwe platen breidt Rejecta zijn discografie, die tot nu toe 5 tracks bevatte, dus flink uit. Dat de DJ een stormachtige ontwikkeling doormaakt moge duidelijk zijn. Tijdens WOWWOW nam hij de prijs ‘Best Raw Breaktrough 2018’ in ontvangst.

Omslagfoto via Facebook-pagina Shockerz

Reageren