Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Eerder dit jaar lanceerde Scantraxx, één van de grootste labels binnen de hardstyle, een nieuw platform genaamd BLACK. Hiermee wil het label hun fans kennis laten maken met de hardere kant van de scene. Nadat Scantraxx eerder al een mysterieuze foto op hun socials plaatste over een nieuwe artiest, is nu bekend dat niemand minder dan Requiem zich bij het BLACK-platform zal voegen. 

LEES OOK: Scantraxx BLACK: “Een plek voor alle hardere, snellere en ruigere stijlen”

Nadat artiesten als E-Force, Rebelion en RVAGE al muziek uitbrachten bij Scantraxx BLACK, zal ook Requiem zich nu bij het label voegen. In 2015 maakte hij naam met zijn track ‘Collateral Damage’ en sindsdien stond hij al op evenementen als Defqon.1, Decibel outdoor, Intents Festival en draaide hij op Hard Bass met de live-act 3 The Hard Way (samen met Regain en Jason Payne). Ook kwam hij eerder dit jaar met een nieuwe live-act die hij introduceerde tijdens QAPITAL, genaamd The Reckoning.

Eerder liet Requiem via zijn socials al weten een volgende stap in zijn carrière te gaan zetten: “We revealed a new step in my career during Hard Dance Event.” Inmiddels is dus duidelijk dat Boray hier doelde op een overstap naar Scantraxx. Nadat ze eerst al een mysterieuze foto van hun nieuwe artiest plaatsten: “Tomorrow we will announce the latest addition of the Scantraxx family. Who could this mysterious person be?”, is nu dus bekend dat Requiem zich bij het label zal voegen.

In een eerder interview met Scantraxx, kwam het idee achter het sub-label ter sprake: “Met BLACK willen we onze huidige fans kennis laten maken met de hardere kant van de scene en verfrissende, nieuwe namen een groot podium aanbieden”, zo vertelde hij. “Huidige Scantraxx artiesten zoals E-Force maken regelmatig uitstapjes naar collabs met artiesten uit hardere genres en deze passen niet helemaal in het huidige aanbod van het Scantraxx main label. Denk hierbij aan een D-Block & S-te-Fan en KELTEK, die ook hun muziek op hetzelfde label uitbrengen.”

Requiem maakt overstap naar Scantraxx BLACK

Scantraxx laat weten dat fans een hoop nieuwe Requiem tracks kunnen verwachten de aankomende weken, te beginnen met zijn nieuwe nummer ‘Now Is The Time’, die volgende week gereleased zal worden op Scantraxx BLACK. Houd voor meer informatie over aankomende releasedatums de socials van Scantraxx en Requiem in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Requiem

Reageren