Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Resonate blikt dit najaar volop terug met de grootste helden van vroeger. Uit de onthulde line-up blijkt dat de duizenden liefhebbers kunnen genieten van de legendarische Hardcore Classics in een verbeterde Autotron. “This, is where we honor our history.”

LEES OOK: Organisatie Shockerz Events werkt aan enorme upgrades voor Autotron

Resonate is uitgegroeid tot hét evenement waar hardcore uit de gouden periode vandaan komt. Denk aan de oude platen van grootheden als Angerfist, Evil Activities met Extreme Audio en Tha Playah & Nosferatu: deze sounds kom je vandaag de dag nog maar weinig tegen op een groot evenement waar de sfeer de boventoon voert. Hier brengt Resonate gelukkig al jaren verandering in.

Die Hardcore Classics van vroeger hebben iets speciaals – daarom zet Resonate alles in het teken van oude tijden (2005-2012) herbeleven. Hiervoor is het de afgelopen maanden aan de slag gegaan met wensen van de bezoekers: de bovenetage wordt opnieuw geopend en onder andere het geluid, het ventilatiesysteem en het verkeersplan van de locatie zijn geüpgraded. “De Autotron is met deze aanpassingen top.”

Resonate 2023 line-up – Hardcore Classics

Angerfist
Dione
Endymion & The Viper
Evil Activities ‘Extreme Audio’
Kasparov
Korsakoff & Catscan
Mad Dog
Panic LIVE
Promo & D-Passion
Re-Style
Tha Playah & Nosferatu
Unexist & Day-Már
MC Alee

“Check out all Hardcore Classics legends for our greatest gathering”

Resonate 2023 wordt gehouden op zaterdag 21 oktober in de Autotron in Rosmalen. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het event“We are destined to rave!”

Omslagfoto via Facebook-pagina Resonate

Reacties

  • Danny Geerts 23 augustus 2023 - 04:30

    Ik ga best vaak naar Hardcore feesten, maar dit wordt men 1e keer Resonate. Ik hoorde al op enkele vlogs dat het geluid niet top was id Autotron, maar weet niet wat ze daarmee bedoelen. Is het geluid onzuiver ? Is het “clipping” vd luidsprekers doordat ze over de limieten vd luidsprekers gaan ? Is het weerkaatsing vh geluid dankzij de stenen/betonnen constructie vh gebouw ? Of vonden mensen het geluid gewoon te luid ? Want ik hou van KANKERHARD !!! De bass in zo een indoor locatie MOET gewoon KNEITE HARD door dat gebouw galmen !!! Daar hou ik nu net van !!! De Autotron MOET op zijn grondvesten DAVEREN…dat is nou net de kick van Hardcore. Hoe harder die bass, hoe liever ik het heb. Ik vind het net vet als je de bass door de vloeren en muren heen hoort en voelt gaan. Ga dat dus alsjeblief niet verkloten door het volume lager te zetten en een shitload dempend materiaal voor de muren te hangen. Ik wil gewoon de vibraties vd bass door dat hele gebouw voelen denderen

    Quote

Reageren