Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Reverze 2020 is één van de hoogtepunten van het hardstyle jaar. Want was is nou beter dan een gigantische arena, een epische lichtshow en de beste artiesten uit de hardere stijlen? Juist! Reverze heeft TWEE arena’s, DUBBEL zoveel lichtshow en NOG meer grote artiesten. Meer dan genoeg reden voor Hard News om de 15e verjaardag van dit Belgische spektakel te bezoeken. 

Reverze is het grootste indoor hardere stijlen event in België, en maakt ieder jaar weer haar naam waar. Op 7 maart 2020, de Lotto Arena & Sportpaleis in Antwerpen werden getransformeerd in Reverze’s Power of Perception. Tienduizenden bezoekers genoten van unieke sets, zoals het eerste optreden van The Elite, Devin Wild’s première van The_Innergame, Minus Milita LIVE & vele anderen! Ondersteund door een verblindend show spektakel kan je werkelijk niet genoeg ogen en oren hebben als je dit event bezoekt.

Reverze 2020 – Power of Perception, interviews met The Elite, Devin Wild & meer | Hard News TV #10

Kom alles te weten over Reverze 2020 in onze recap/aftermovie, inclusief interviews met The Elite, Devin Wild & veel bezoekers. Vergeet niet om de ondertiteling aan te zetten en geniet van behind the scenes, show spektakels en heel veel meer!

Reageren