Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Klaar voor de start? Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zo ver: 20.000 liefhebbers vanuit meer dan 40 verschillende landen, 35 wereldacts, allemaal verenigt in het immense Sportpaleis en bijbehorende Lotto Arena. Hier vindt je alles wat je moet weten over de 13e editie van Reverze “Essence of Eternity”, hét grootste indoor Hard Dance evenement van België en de zuidelijke Nederlanden!


OPENINGSTIJDEN
De deuren van het Sportpaleis & Lotto Arena gaan om 20:00u open. Reverze “Essence of Eternity” eindigt om 07:00u. Bezoekers met een regular ticket kunnen gebruik maken van beide ingangen. De VIP ingang bevindt zich links van het Sportpaleis.

EXIT = NO RE-ENTRY
DON’T BRING FOOD, DRINKS, WEAPONS OR DRUGS

TICKETS
De allerlaatste tickets scoor je hier! We raden je aan geen tickets via de zwarte markt te kopen, deze kunnen ongeldig zijn. Vervalste of gekopieerde tickets worden door de scanners aan de ingang herkend en verlenen je geen toegang tot het evenement.

INGANG REGULAR TICKETS
Bezoekers met regular tickets kunnen gebruik maken van de hoofdingang van het Sportpaleis of de ingang van de Lotto Arena. Vanaf daar kun je met je ticket naar beide area’s.

INGANG VIP TICKETS
Bezoekers met VIP tickets dienen gebruik te maken van de aparte VIP ingang. Deze VIP ingang bevindt zich direct links van het Sportpaleis. Volg gewoon de borden “VIP”. Bij de VIP ingang krijg je een VIP bracelet. Ook heb je toegang tot de VIP decks in beide area’s.

INGANG PARTY BUS TICKETS
Wij raden bezoekers met een (regular) party bus ticket sterk aan om gebruik te maken van de ingang bij de Lotto Arena.

EXTRA VEILIGHEIDSMAATREGELEN
Er zullen verhoogde veiligheidsmaatregelen en controles worden uitgevoerd door de beveiliging. Voor jouw eigen veiligheid en voor een soepele binnenkomst, volg je alle instructies nauwlettend op. Wij vragen jou om zo min mogelijk onnodige spullen en tassen mee te nemen, maar kleed je wel warm aan gezien de weersvoorspellingen.

LEGITIMATIE
De minimumleeftijd voor Reverze “Essence of Eternity” is 16 jaar. Vergeet niet jouw geldige legitimatie mee te nemen want deze kan worden gecheckt bij binnenkomst. Geen geldige legitimatie = geen toegang en geen terugbetaling!

INFO POINTS
Heb je vragen? Loop eens langs bij een van de Info Points bij de hoofdingang van het Sportpaleis. Onze medewerkers helpen je daar graag verder.

GRATIS OPENBAAR VERVOER “DE LIJN” ANTWERPEN
Met jouw toegangsbewijs mag je gratis gebruik maken van het openbaar vervoer van “De Lijn” in Antwerpen. ’s Nachts zijn er verbindingen van het Sportpaleis naar de Park & Ride-parkeerplaatsen en naar het centrum van Antwerpen. De eerste tram (tram 3) richting station Antwerpen Centraal is beschikbaar vanaf 04:30u.

Plan je reis door dit overzicht te bekijken, ga naar een van de Info Points of check www.delijn.be.

TREIN/NMBS
Neem de trein naar station Antwerpen Centraal. Neem vanaf daar tram 3 naar Merksem en verlaat het station via uitgang “Sport”. Voor meer informatie: www.nmbs.be.

In Antwerpen is reizen met openbaar vervoer van “De Lijn” gratis voor alle Reverze “Essence of Eternity” bezoekers met een geldig toegangsbewijs.

PARKEREN
Voor uitgebreide informatie over parkeren, klik hier.

LAGE-EMISSIEZONE
Sportpaleis & Lotto Arena bevindt zich in een lage-emissiezone (Low Emission Zone). Voor meer info klik hier.

PARK & RIDE PARKEREN
Hier vindt je alle informatie over Park & Ride parkeren.

PRIVÉ BUSSEN
PARKEREN
Voor alle bussen: graag gebruik maken van parkeerplaats “Slachthuis”. Loopafstand tot de Lotto Arena: 150 meter. INGANG = LOTTO ARENA! Voor gedetailleerde informatie over parkeren, check de briefing die naar alle geregistreerde bussen is gestuurd. Als jij jouw bus nog niet aangekondigd hebt, doe dat dan voor woensdag 21 februari 2018. Niet aangekondigde bussen moeten bij aankomst een toeslag betalen bovenop de reguliere parkeerkosten.

AANWIJZINGEN & REGELS
De volgende aanwijzingen worden door het Sportpaleis en de lokale bevoegdheden gegeven: het is verboden om bezoekers af te zetten/op te halen tegenover of vlakbij de ingang van het Sportpaleis. Alle bussen moeten de bezoekers afzetten bij parkeerplaats “Slachthuis” en kunnen daar tijdens het evenement wachten. Ook bussen die direct na het afzetten van de bezoekers weer vertrekken dienen gebruik te maken van parkeerplaats “Slachthuis”. Na afloop van het evenement, moeten de bezoekers terug naar parkeerplaats “Slachthuis”, waar de bussen staan.

TIMETABLE
Check hier jouw mystieke menu tijdens Reverze “Essence of Eternity”!


DOWNLOAD APP
Download nu de officiële #Reverze app in Woov en creëer jouw persoonlijke timetable.

LIVESTREAM
Er zal een permanente livestream zijn tijdens Reverze “Essence of Eternity” via het Bass Events YouTube kanaal.

ANTHEM
Bass Events presenteert met trots: “Da Tweekaz – Essence of Eternity”, het officiële anthem van Reverze “Essence of Eternity”.

Download/stream “Da Tweekaz – Essence of Eternity”

REVERZE “ESSENCE OF ETERNITY” 2CD COMPILATIE
Anthem makers Da Tweekaz zijn verantwoordelijk voor de absolute must-have van het jaar: de officiële 2cd compilatie van Reverze “Essence of Eternity”! Dit jaar bevat de 2cd compilatie weer gloednieuwe en binnenkort-te-verschijnen tracks. Voor meer informatie bekijk je de Bass Events webshop.

SIGNEERSESSIE MET DA TWEEKAZ
Ben je op Reverze verliefd geworden op de laatste, gloednieuwe tracks en wil je deze mee naar huis nemen? Ga naar de merchandise stand, koop de officiële 2cd compilatie van Reverze “Essence of Eternity”, laat deze signeren en neem je volledig gepersonaliseerde souvenir mee naar huis! Ontmoet Da Tweekaz om 02:45u bij de merchandise stand in de welkomsthal van het Sportpaleis.

MERCHANDISE
Er zijn diverse merchandise shops bij Reverze “Essence of Eternity”. Een van deze shops bevindt zich in de Lotto Arena en vier andere shops bevinden zich in het Sportpaleis. Naast officiële Reverze “Essence of Eternity” merchandise, zullen er ook andere merchandise/gadgets (sweaters, jackets, caps) van Bass Events worden verkocht.

MUNTEN/PIN BETALINGEN
Bij de muntenkassa’s kan contant of met PIN worden betaald, zowel in het Sportpaleis als in de Lotto Arena. Naast contant betalen, kun je munten kopen met de volgende kaarten: Bancontact/Mister Cash – Maestro – Mastercard – Visa. Het is niet mogelijk om extra contant geld op te nemen. Bij elke merchandise stand kun je tevens pinnen.

KLUISJES
Bij beide ingangen zijn kluisjes aanwezig. We raden je aan om een kluisje met vrienden te delen om zo kosten en ruimte te besparen. Een kluisje huren kost 6 EUR. Dit jaar zijn alle kluisjes voorzien van een codeslot, dus een borg is niet nodig. Vergeet alleen jouw persoonlijke code niet om jouw kluisje weer te openen!

FOOD
Let er op dat je bij de food stands in het Sportpaleis & Lotto Arena NIET MET MUNTEN kunt betalen. De eetgelegenheden in het Sportpaleis & Lotto Arena worden niet door Bass Events gerund, maar door een partner. Zorg dat je voldoende cash bij je hebt, wanneer je ’s nachts trek krijgt!

HOE DE AREA’S BEREIKEN
De routes tussen het Sportpaleis & Lotto Arena worden duidelijk aangegeven met borden.

Dit jaar hebben wij op de begane grond een extra buitenroute toegevoegd, die in beide richtingen kan worden gevolgd en dwars door de rookruimte loopt. De overige routes bevinden zich op de eerste verdieping. Op deze routes geldt eenrichtingsverkeer. Om van de Lotto Arena naar het Sportpaleis te gaan loop je door het horecagebied. Dit is een enorme chill-out area met eten, drinken en zitruimte. Volg gewoon de borden “Lotto Arena” of “Sportpaleis”.

OFFICIEEL MEDIA TEAM
Er is een officieel media team aanwezig op Reverze “Essence of Eternity”. Onze fotografen en cameramensen zijn druk in de weer op het evenement, dus zorg dat je je mooiste glimlach opzet!

De officiële aftermovie van Reverze “Essence of Eternity” wordt een paar weken na het evenement gelanceerd. De officiële foto’s zullen binnen enkele dagen beschikbaar zijn op onze Facebook pagina en website. Let op: als je gefotografeerd bent is dit nog geen garantie dat je foto online komt.


SOCIALE MEDIA
Wij vinden het super om jouw foto’s te zien! Post ze op Facebook of Instagram, meldt je aan bij het officiële evenement en nodig jouw vrienden ook uit. Gebruik #Reverze in al jouw updates.

DRUGS
Er geldt een absoluut Zero Tolerance beleid voor drugs. Dit betekent dat alle soorten soft en hard drugs niet zijn toegestaan. Bezoekers worden bij de ingang streng gecontroleerd.

EHBO
Voel je je niet lekker of merk je dat iemand in je omgeving onwel wordt, aarzel dan niet om de medische hulppost te bezoeken. Volg de borden “EHBO”.

ZAKKENROLLERS
Let op: er kunnen zakkenrollers actief zijn tijdens Reverze “Essence of Eternity”. Zorg er voor dat jij jouw spullen niet onbeheerd achter laat. Wanneer je iets verdachts ziet of vermoedt zelf slachtoffer van zakkenrollers te zijn, schakel dan direct de beveiliging in.

NEEM HET VOLGENDE NIET MEE NAAR REVERZE
De volgende voorwerpen zijn niet toegestaan: flesjes parfum, deodorant spuitbussen, selfie sticks, eigen eten, eigen drinken, wapens (in welke vorm dan ook), drugs, voetbalvlaggen, elke uiting van racisme of haat. Bezoek onze algemene regels en voorwaarden voor meer informatie

LOST & FOUND
Iets gevonden of kwijtgeraakt? Bij de Info Points worden tevens alle gevonden voorwerpen verzameld. Na het evenement worden alle gevonden voorwerpen overgedragen aan de organisatie van het Sportpaleis & Lotto Arena.

Het secretariaat van het Sportpaleis & Lotto Arena is op werkdagen van 09:00u tot 18:00u te bereiken op +32 3 400 60 00.

MAAK ER EEN ONVERGETELIJKE NACHT VAN!

REVERZE “ESSENCE OF ETERNITY”
24.02.2018
Sportpaleis & Lotto Arena
Schijnpoortweg 119
2170 Antwerp (BE)
www.reverze.be

Reageren