Hard News
Door Hard News

Op zaterdag 11 maart 2017 presenteert Bass Events de 12de editie van Reverze, wat naar jaarlijkse traditie plaats vindt in het Sportpaleis & Lotto Arena te Antwerpen.

Het thema van dit jaar is “Interconnected” en de uitwerking hiervan belooft opnieuw een grensverleggend spektakel te worden dat je simpelweg niet mag missen. Bass Events zal met Reverze ook uitpakken met een première in de Hard Dance scene, door de eerste 3D aftermovie te lanceren als een ware Virtual Reality experience!

Daarom heeft Bass Events nog een leuke actie bedacht:
Wie een bestelling plaatst van minimaal 4 Reverze tickets krijgt per veelvoud van 4 bestelde tickets een voucher die bij de uitgang van het event kan worden ingeruild voor een Reverze Virtual Reality bril waarmee je de speciale 3D aftermovie en fotoreeksen van Reverze als nooit tevoren kan beleven!

De 20.000 tickets voor België’s grootste indoor Harder Styles event verkopen ieder jaar sneller en sneller uit. Daarom werd enkele jaren geleden gestart met pre-registratie voor de reguliere kaartverkoop begint, om zo te èchte fans te kunnen verzekeren van kaartjes.

Wie zich nu registreert krijgt op maandag 31 oktober 2016 een link toegestuurd van de ticketshop, waar enkel degenen die zich vooraf hebben geregistreerd toegang tot krijgen, om zich zo als allereerste te verzekeren van een kaartje.

Bovendien doe je ook nog eens een voordeel van 2 euro. Er is namelijk een kleine prijsstijging dit jaar van slechts 2 euro MAAR de toiletten zijn nu gratis, dus dat maakt het ruimschoots goed. Deze 2 euro wordt niet aangerekend voor diegenen die voor de reguliere verkoop begint hun tickets hebben gescoord. Nog een extra reden om er vroeg bij te zijn!

De pre-registratie is NU geopend op www.reverze.be!

De reguliere verkoop start op woensdag 2 november 2016 om 19:00u.

TICKET INFORMATIE


Regular Ticket
Prijs: 49,50 EUR (51,50 EUR vanaf 02.11.16)
Service Fee: 4,00 EUR
– Incl. gratis toiletten

VIP Ticket
Prijs: 75,00 EUR
Service Fee: 4,00 EUR
– Incl. VIP ingang, VIP bandje, VIP locker, toegang tot beide VIP decks (Sportpaleis & Lotto Arena), VIP bar (consumpties niet inbegrepen), gratis toiletten.

Reverze “Interconnected”
11.03.17
Sportpaleis & Lotto Arena
Antwerp (BE)
www.reverze.be

 

Reageren