Juno Coolen
Door Juno Coolen

Op zaterdag 11 maart 2017 presenteert Bass Events de 12e editie van Reverze, wat naar jaarlijkse traditie plaats vindt in het Sportpaleis & Lotto Arena te Antwerpen.

De line-up is nu ook bekend gemaakt op de gloednieuwe Reverze website en op 21 december maakt Bass Events nog een laatste “secret act” bekend die de social media zal doen ontploffen…
Tot dan wachten met het aanschaffen van jouw ticket is echter niet aan te raden want Reverze raakt ieder jaar sneller uitverkocht en ook dit jaar wordt verwacht dat het hard zal gaan. De VIP tickets zijn al bijna uitverkocht!

rv17_omslag_lineup-2
Tickets kan je vanaf nu HIER kopen, want de worldwide presale is van start gegaan! Het thema van dit jaar is “Interconnected” en de uitwerking hiervan belooft opnieuw een grensverleggend spektakel te worden dat je simpelweg niet mag missen. Bass Events zal met Reverze ook uitpakken met een exclusieve première in de Hard Dance scene, door de eerste 3D aftermovie te lanceren als een ware Virtual Reality experience!

Actie: bestel 4 tickets en krijg een gratis Reverze VR bril!
Wie een bestelling plaatst van minimaal 4 Reverze tickets krijgt per veelvoud van 4 bestelde tickets een voucher die bij de uitgang van het event kan worden ingeruild voor een Reverze Virtual Reality bril waarmee je de speciale 3D aftermovie en fotoreeksen van Reverze als nooit tevoren kan beleven!

TICKET INFORMATIE
Regular Ticket
Prijs: 51,50 EUR
Service fee: 4,00 EUR
– Inclusief gratis toiletten, gratis OV met “De Lijn” in Antwerpen.

VIP Ticket
Prijs: 75,00 EUR
Service fee: 4,00 EUR
– Incl. VIP ingang, VIP bandje, VIP locker, toegang tot beide VIP decks (Sportpaleis & Lotto Arena), VIP bar (consumpties niet inbegrepen), gratis toiletten, gratis OV met “De Lijn” in Antwerpen.

Tip: volg het officiële Facebook-evenement voor de laatste updates.

De aftermovie van vorig jaar geeft je alvast een voorsmaakje van wat je te wachten staat.

Reageren