Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist heeft de organisatie van Reverze bekendgemaakt dat de aanstaande editie 100% is uitverkocht. Met zelfs nog meer dan 2 maanden te gaan, staat alle 20.000 bezoekers een hoop te wachten tijdens het grootste indoor hardere stijlen-event van België begin volgend jaar.

LEES OOK: Reverze onthult sterke line-up voor ‘Edge of Existence’

De kaartjes voor het evenement in het Sportpaleis & Lotto Arena in Antwerpen vlogen als warme broodjes over de digitale toonbank. Hiermee is het evenement voor de zoveelste keer op rij uitverkocht en worden er ook deze keer zo’n 20.000 bezoekers van over de hele wereld verwacht. Voor ‘Edge of Existence’ werd de line-up groots onthaald door het publiek, nadat deze eerder nog op mysterieuze wijze uit de hoge hoed werd getoverd. Daarnaast heeft deze 14e editie enkele primeurs, zoals D-Block & S-te-Fan die voor het eerst in hun carrière als live-act zullen optreden met Ghost Stories.

Geen kaarten meer voor Reverze 2019 – Edge of Existence

Op zaterdag 23 februari staat de hele nacht bol met artiesten, unieke live-acts & battles, zoals Coone & Brennan Heart, Mark With a K & Warface LIVE en D-Sturb: Level 03 – The Breakthrough. Voor de volledige line-up en meer informatie, ga je naar de officiële website van het event.

Omslagfoto via Facebook-pagina Reverze

Reageren