Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Afgelopen weekend waren alle ogen gericht op Reverze. Twintigduizend liefhebbers genoten van een gigantische productie en er is héél goed nieuws: over een half jaar staat de volgende editie al weer op het programma en morgen begint de kaartverkoop.

LEES OOK: ‘Reverze is ieder jaar één van de hoogtepunten voor iedere hardstyle-liefhebber’

De sfeer in het Sportpaleis en de Lotto Arena in Antwerpen was volgens vele bezoekers ‘ongekend’ afgelopen weekend. Reverze was anderhalf jaar geleden de laatste en nu weer de eerste; met volle bak capaciteit en artiesten die stonden te popelen om te draaien, is de cirkel weer rond. Maar naast het terugblikken op een memorabele avond, is het gelukkig ook weer tijd om vooruit te kijken.

Op 12 maart is het tijd voor de 17e editie van Reverze, hét grootste indoor hardstyle evenement van België. Organisatie Bass Event gaat dus weer terug naar de oude vertrouwde datum, wat betekent dat je over 6 maanden er al weer bij kunt wezen. Mocht je niet weten wat je hebt gemist afgelopen weekend of wat je in het nieuwe jaar kunt verwachten, check dan de anthem show hieronder.

Reverze start kaartverkoop na waanzinnige editie afgelopen weekend: “Open your heart and reconnect with the energy of a thousand souls…”

Reverze vindt plaats op zaterdag 12 maart 2022 in het Sportpaleis en de Lotto Arena in Antwerpen. De kaartverkoop voor de aankomende editie start morgen (woensdag 22 september) om 19:00 via de officiële website van het evenement. Reverze verkoopt ieder jaar compleet uit, dus wees er vlug bij.

Omslagfoto via Facebook-pagina Reverze / Philippe Wuyts

Reageren