Mark de Rond
Door Mark de Rond

Eind vorige maand maakte Bass Events de line-up van Reverze 2019 – Edge of Existence bekend, maar de laatste weken lijkt deze line-up voor de 14e editie toch nog enigszins te veranderen. Zou de organisatie van Reverze dan nog meer verrassingen voor ons hebben?

LEES OOK: Reverze onthult sterkte line-up voor 14e editie

De laatste weken maakt Reverze steeds meer speciale sets bekend van namen die al voorkwamen in de line-up. Het gaat hierbij tot nu toe vooral om exclusieve b2b sets die nog niet bekend gemaakt zijn tijdens de line-up announcement. De komende weken zullen we het artikel blijven updaten als er meer speciale sets of acts bekend gemaakt worden door de organisatie Bass Events.

Mark With a K & Warface LIVE

Het was de eerste speciale act die bekend werd gemaakt door Reverze voor aanstaande editie. De twee Dj’s zijn zeker geen onbekenden van elkaar, zo hadden ze eerder al hits met ‘Fear of the Dark’ en ‘Radioactive’. De heren zullen er voor zorgen dat er een ware ‘Mass Destruction’ plaats zal vinden.

Coone & Brennan Heart

De twee hardstyle grootheden lieten weten samen b2b te draaien op Reverze. Ze zijn zelfs bezig aan een collab die we hoogstwaarschijnlijk te horen gaan krijgen tijdens Reverze 2019! De twee heren draaiden al wel eens eerder samen maar werkten nog nooit samen aan een collab.

Sephyx vs Devin Wild

Deze twee opkomende talenten zullen hun krachten bundelen tijdens de b2b set voor Reverze. Het lijkt op voorhand een prachtige euforische combinatie, dus wie van melodische tracks houdt zal toch wel opgewonden raken van deze combinatie.

Dr. Peacock vs Sefa

Het is een combinatie die vaker voorkomt maar zeker niet gaat vervelen. De twee frenchcore artiesten zullen nogmaals hun krachten bundelen om tijdens Reverze een ware ‘raveolution’ te ontketenen. Met hun melodieën en het aantal bpm zal het een ware ‘klapper’ van een set worden.

Flashback by Dark-E & Pat B

Ook dit jaar zal er een traditionele flashback set plaatsvinden tijdens Reverze 2019 – Edge of Existence. De set zal dit jaar worden verzorgd door niemand minder dan Dark-E en Pat B. Met deze flashback set zullen beide heren het dak er letterlijk af blazen.

Al deze speciale sets zijn door Bass Events en Reverze zelf bevestigd en bekend gemaakt. Of we nog meer van dit soort verrassingen mogen verwachten is vooralsnog onduidelijk. Meer informatie en de kaartverkoop vindt je op de website van Reverze.

Reageren