Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

De mannen van Riot Shift zijn op dreef en komen met veel nieuwe muziek. Dit is niet het enige wat ze hebben aangekondigd, want het duo heeft ook gelijk onthuld met welke grote artiesten het de studio in zal duiken. “We werken momenteel aan meerdere droom collabs.”

LEES OOK: Theracords-act Riot Shift in 2017: “We willen mensen uit hun dak laten gaan” 

De bekendheid van Riot Shift is het afgelopen jaar flink gegroeid met nummers als ‘Pulsar’ en ‘Boundaries’. Veel fans van het Duitse duo hebben al een hele tijd om samenwerkingen met Delete en Malice gevraagd. De mannen van Riot Shift staken het nooit onder stoelen of banken dat zo ook graag met deze DJ’s een track wilde maken, maar nu is het dan echt tijd. “Deze collabs gaan allebei gebeuren”, is wat de de mannen op Instagram via een Q&A lieten weten.

Riot Shift produceert er op los, want naast deze collabs zijn er nog drie samenwerkingen en vier solo-tracks in de maak. “We hopen alles zo snel mogelijk af te hebben.” Met al deze nummers stoomt het duo zich klaar voor alle festivals waar het deze zomer draait, want de mannen hebben een druk schema. Zo staan ze op events als Intents Festival, Defqon.1, Fatality, The Qontinent en Decibel outdoor.

Riot Shift werkt onder andere samen met Delete en Malice

De komende tijd houdt Riot Shift zich dus bezig met het afmaken van veel nieuwe tracks. Ga naar de Instagram-pagina van het duo om op de hoogte te blijven van deze aanstaande producties.

Omslagfoto via Facebook-pagina Riot Shift

Reageren